Son dakika Manisa Soma trafik kazası haberleri… Manisa Soma Yağcılı Mahallesi’nde trafik kazası meydana geldi. Suçıktı mevkiinde meydana gelen kazada termik santral işçilerini taşıyan işçi servisi dereye uçtu. Edinilen bilgiye göre M.A.S.'nın (54) kullandığı 45 J 5586 plakalı işçi servisi, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye uçtu.

Manisa Soma Yağcılı Mahallesi trafik kazası

Manisa Soma Yağcılı Mahallesi trafik kazası detayları ortaya çıktı. Haber verilmesi üzerine kazanın olduğu bölgeye 112 Acil Servis ekipleri ile jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan araç sürücüsü M.A.S. ile işçiler Ş.Y.(33), A.C. (29), H.K.(29), A.S.(29), V.G. (29) ve A.K.(30) yaralı olarak ambulansla Soma Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza yapan termik santral işçilerine ziyaret

Kaza haberini alan AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan ile Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Soma Devlet Hastanesine giderek yaralanan işçilerin son durumları hakkında bilgi aldı. Hastane yönetimi ve personel ile birlikte yaralı işçilere acil şifalar dileyen Özkan ve Tulup, son durumları hakkında da bilgi verdi. Yaralı 6 işçinin sağlık durumlarının iyi olduğunu söyleyen AK Parti'li Özkan, şoför M.A.S.'nin iç kanamasından dolayı ameliyata alındığını ve gelişmeleri takip ettiklerini söyledi.

son dakika izmir ege bölgesi haberleri