Son dakika Manisa haberleri… Manisa Yunusemre Organize Sanayi Bölgesi’nde göçük: Ahmet Çolak hayatını kaybetti. Manisa OSB'nin yeni açılan bölümünde devam eden altyapı çalışmaları sırasında saat 17.00 sıralarında göçük meydana geldi. Ahmet Çolak isimli işçinin toprak altında kaldığı olay nedeniyle bölgeye çok sayıda itfaiye, ambulans ve emniyet ekipleri sevk edildi.

Manisa Yunusemre Organize Sanayi Bölgesi’nde göçük

İtfaiye ekiplerinin çalışmaları devam ederken, 3 itfaiye eri de kurtarma çalışmaları sırasında çeşitli yerlerinden yaralanarak 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ekipler toprak altındaki işçiyi kurtarmak için zamanla yarışırken, bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı. Yaralı olarak kurtarılan itfaiye erleri Burak Arga, Namık Çetintaş ve Halil İbrahim Kaçar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İtfaiye erlerinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ahmet Çolak hayatını kaybetti

Göçükte toprak altında kalan işçinin kurtarılması için çalışmalar akşam saat 20.30 sıralarına kadar devam etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri ile AFAD ve UMKE ekiplerinin uzun uğraşları sonrası toprak altında kalan Ahmet Çolak'a ulaşıldı. Hayatını kaybettiği belirlenen Çolak’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Ahmet Çolak’ın Van’dan çalışmak için Manisa’ya geldiği öğrenildi.

son dakika izmir ege bölgesi haberleri