Masterchef yarışmasının en iddialı isimlerinden biri olan Alican Sabunsoy, geçtiğimiz haftayı da elenmeden geçerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmış oldu. Yarışmada polemiklere çok fazla girmeyen ve yarışmanın sessiz isimlerinden biri olan Masterchef Alican'ın bir dönem estetik yaptırıp yaptırmadığı yönünde iddialar gündeme gelmiş ancak net bir yanıt bulunamamıştı. Peki Masterchef Alican Sabunsoy kimdir? Alican Sabunsoy'un nereli, estetikli olup olmadığı, eski hali, boyu, yaşı ve sevgilisinin olup olmadığı merak ediliyor. Masterchef Alican Sabunsoy ile ilgili tüm detaylar, haberimizde...

Masterchef Alican kimdir? Nereli, yaşı, estetiksiz hali, boyu

MASTERCHEF ALİCAN SABUNSOY KİMDİR?

Masterchef Alican Sabunsoy, ortaokula kadar Adana'da eğitim gördü. Mersin'e giderek turizm ve otel işletmeciliği bölümünü okumaya başlayan Alican Sabunsoy, burada tanıştığı bir şef ile mutfak kariyerine giriş yaptı. Aşçılığa merak saran Alican Sabunsoy, kebap ve uzak doğu yemeklerinde uzmanlaştı. Adana'da bulunan bir restoranda şeflik yapan Alican Sabunsoy, daha sonra İstanbul'a taşınarak kariyerine İstanbul'da devam etti. Masterchef Alican, yarışmayı kazanarak Türkiye'nin en iyi aşçılarından biri olmayı hedefliyor.

MASTERCHEF ALİCAN NERELİ

Masterchef Alican, Adana doğumlu. Adana'da ortaöğretime kadar kalan Alican Sabunsoy, daha sonra Mersin'de üniversite eğitimi aldı. Mersin'de şeflik yaptıktan sonra ise İstanbul'a taşındı.

MASTERCHEF ALİCAN ESTETİKSİZ HALİ

Son dönemde Masterchef Alican Sabunsoy'un burnunun estetikli olduğu iddiaları gündeme geldi. Bu konuyla ilgili internet kullanıcıları "Masterchef Alican estetiksiz hali", "Masterchef Alican eski hali" gibi aramalar yapmaya başladı. Masterchef Alican Sabunsoy'un burnunun estetik olup olmadığıyla ilgili herhangi bir net yanıt yok. Sosyal medya kullanıcılarının bazıları, Alican Sabunsoy'un burnunun estetik olduğunu ifade ediyor ancak bununla ilgili Alican Sabunsoy'dan herhangi bir açıklama gelmedi. Yani Masterchef Alican'ın burnunun estetik olup olmadığı bilinmiyor. Alican Sabunsoy'un sosyal medya hesabında "eski hali" denebilecek bir fotoğrafı bulunmuyor.

masterchef mehmet yalçınkaya kızı sude kim

MASTERCHEF ALİCAN BOYU

Masterchef'in en uzun boylu yarışmacılarından Alican Sabunsoy'un boyunun 1,87 olduğu ifade ediliyor.

MASTERCHEF ALİCAN KİLOSU

Masterchef Alican Sabunsoy'un kilosunun bazı kaynaklarda 74 olduğu belirtiliyor.

MASTERCHEF ALİCAN SEVGİLİSİ

Masterchef Alican Sabunsoy'un sosyal medya hesabında paylaşılmış birçok fotoğrafı bulunuyor ancak bu fotoğrafların hiçbirinde kız arkadaşı bulunmuyor. Bu durum, Alican Sabunsoy'un sevgilisinin olmadığına bir kanıt olarak gösteriliyor.

masterchef nerede çekiliyor