Masterchef'te yeni hafta heyecanı Pazartesi günü başladı, Cuma günü ise yarışmacılardan bir kişi daha hayallerine veda edecek. Mücadelelerin güç geçtikçe zorlaşması ve gerginliğin artması bekleniyor. Bununla birlikte yarışmanın en sempatik isimlerinden Masterchef Danilo Zanna'nın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, yaşı araştırılıyor. Tuğçe Demirbilek ile evli olan Danilo Zanna'nın hayatını, haberimizden öğrenebilirsiniz.

MASTERCHEF DANİLO ŞEF KİM?

Masterchef jürileri arasına bu sezon katılan Danilo Şef, İtalya'da doğdu. Gastronomi üzerine eğitim alan Danilo Zanna, bir hafta sonu tatili için Türkiye'ye geldi ve burada eşi Tuğçe Demirbilek ile tanıştı. Tuğçe Demirbilek ile tanıştıktan sonra Türkiye'ye yerleşme kararı alan Danilo Zanna, burada eşiyle evlendi.  Danilo Zanna, daha sonra Türkiye'de restoran açtı ve birçok programa katıldı.

Televizyon programlarında boy gösteren Danilo Şef, şimdilerde kendi işinin yanı sıra şirketlere danışmanlık veriyor. Masterchef jürisi Danilo Şef İstanbul’a ilk geldiği yıllarda İtalyan ve Türk mutfağının harmanlandığı bir restoran açmıştı. Danilo Şef'in şimdilerde bir restoran işletip işletmediğine dair bilgi bulunmuyor.

danilo zanna eşi tuğçe demirbilek ne iş yapıyor nereli

MASTERCHEF DANİLO ŞEF ASLEN NERELİ

Masterchef jürilerinden Danilo Zanna, İtalya'nın Prato kentinde doğdu ve İtalya pasaportu taşıyor.

DANİLO ŞEF KAÇ YAŞINDA

Masterhchef Danilo Şef, 15 Nisan 1982 yılında doğdu ve 37 yaşındadır. Danilo Şef, yakında 38 yaşına girecek.

masterchef mehmet yalçınkaya parmakları yok mu