Masterchef yarışmasında bu sezon jüri üyesi olarak görev yapan Danilo Şef (Danilo Zanna) sempatik tavırlarıyla beğeni kazandı. Yarışmanın en sevilen isimlerinden biri haline gelen Masterchef Danilo'nun, olumsuz bir durum yaşanmaması halinde uzun yıllar Masterchef jürisi olarak görev yapması bekleniyor. İtalya'dan Türkiye'ye geldikten sonra burada evlenen Danilo Zanna'nın hayat hikayesi, nereli ve kaç yaşında olduğu, bununla birlikte eşinin de kim olduğu merak ediliyor. Peki Masterchef Danilo Zanna kimdir? Detaylar haberimizde...

MASTERCHEF DANİLO ZANNA KİMDİR?

Masterchef yarışması jürilerinden Danilo Zanna, İtalya'da doğdu. İtalya'da aşçılık üzerine eğitim alan Danilo Zanna, dünyanın birçok ülkesine seyahat etti. Bir süre sonra Türkiye'ye gelen Danilo Zanna, eşiyle tanıştı. Eşiyle tanıştıktan sonra Türkiye'ye yerleşme kararı alan Danilo Zanna, kısa süre içinde Türkçe öğrendi. Türkiye'de yemek programlarında yer alan ve öğrencilere - şirketlere danışmanlık yapan Danilo Zanna, son olarak Masterchef jüri kadrosuna dahil oldu. Masterchef jürisi Danilo Şef İstanbul’a ilk geldiği yıllarda İtalyan ve Türk mutfağının harmanlandığı bir restoran açmıştı. Danilo Şef'in şimdilerde bir restoran işletip işletmediğine dair bilgi bulunmuyor.

mehmet yalçınkaya restaurant nerede aşçılık okulu

MASTERCHEF DANİLO ZANNA NERELİ?

Masterchef jürilerinden Danilo Zanna, İtalya'nın Prato şehrinde doğdu. İtalyan vatandaşı olan Danilo Zanna'nın kısa süre içinde Türk vatandaşlığı da alması bekleniyor.

MASTERCHEF DANİLO ZANNA KAÇ YAŞINDA

Masterchef Danilo Zanna, 1982 yılında doğdu. 15 Nisan'da doğan Danilo Zanna, 37 yaşında.

MASTERCHEF DANİLO ZANNA EŞİ KİM

Masterchef Danilo Zanna, 2012 yılında Tuğçe Demirbilek'le evlendi. Çiftin 2013 yılında doğan bir erkek çocuğu bulunuyor.

masterchef somer şef evli mi çocuğu var mı