Masterchef'in yeni bölümlerine kısa bir süre kaldı. Pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri yayınlanan Masterchef, birbirinden iddialı isimlerin mücadelesine sahne oluyor. Masterchef'in iddialı isimlerinden Ekin Eylem Ulaş ise geçtiğimiz hafta elenme potasında girmedi ve yarışmaya devam ediyor. Masterchef Ekin'in kim olduğu, boyu, nereli ve kaç yaşında olduğu da merak konusu haline geldi. Peki Masterchef Ekin Eylem Ulaş kimdir? Detaylar haberimizde...

MASTERCHEF EKİN KİMDİR?

Masterchef Ekin, 12 yıldan uzun bir süredir aşçılık görevini üstleniyor. Dünyanın birçok yerine giderek aşçılık tecrübesini geliştiren Masterchef Ekin Eylem Ulaş, buralarda edindiği bilgileri de Türkiye'de kullanıyor. İstanbul'da aşçı olarak görev yaptığı bilinen Masterchef Ekin'in şimdiye dek 28 ülkeyi gezdiği ifade ediliyor. Ekin Eylem Ulaş, Masterchef'te şampiyonluğu hedefleyerek Türkiye'nin en tanınan aşçılarından biri olmak istiyor.

masterchef nerede çekiliyor

MASTERCHEF EKİN NERELİ

Masterchef yarışmacılarından Ekin, Bursa'da doğdu ancak aslen Elazığlı. Ekin'in babasının Elazığ'dan Bursa'ya geldiği ve burada Ekin'in doğduğu ifade ediliyor. Ekin'in ağabeyi ve kız kardeşi de bulunuyor.

MASTERCHEF EKİN BOYU - KİLOSU

Masterchef yarışmacılarından Ekin'in boyu ve kilosuyla ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor.

MASTERCHEF EKİN KAÇ YAŞINDA - DOĞUM TARİHİ

Masterchef Ekin, 1988'de doğdu, 31 yaşındadır.

danilo zanna şef restoranı nerede

MASTERCHEF EKİN EVLİ Mİ

Masterchef Ekin Eylem Ulaş'ın evli olmadığı biliniyor.

MASTERCHEF EKİN BURCU

Masterchef Ekin'in boğa burcu olduğu ifade ediliyor.

MASTERCHEF EKİN KİMİN KUZENİ?

Masterchef Ekin, ünlü yazar İclal Aydın'ın kuzeni olduğu ortaya çıktı. Ekin Eylem Ulaş, kısa süre önce yaptığı paylaşımla İclal Aydın'ın yeni kitabını tanıtmış ve başarı dilemişti.

MASTERCHEF EKİN ELENDİ Mİ?

Masterchef Ekin elenmedi, yarışmaya devam ediyor.

mehmet yalçınkaya şef aşçılık okulu nerede