Masterchef Türkiye'de yeni bölümlerin başlamasına kısa süre kala rekabet etkisini iyice hissettirmeye başladı. Yarışmanın iddialı isimlerinden Kıvanç Ermiş de, tıpkı diğer yarışmacılar gibi hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Yarışmada zorluk derecesi artarken Masterchef Kıvanç Erdinç'in kim olduğuyla ilgili sorular sorulmaya başladı. Masterchef'te geçtiğimiz hafta da yarışmada kalmayı başaran Masterchef Kıvanç'ın kim ve nereli olduğunun yanı sıra Ajda Pekkan'ın aşçısı olup olmadığı sorgulanıyor. Peki Masterchef Kıvanç kimdir? Cevabı haberimizde...

MASTERCHEF KIVANÇ KİMDİR?

Masterchef Kıvanç, 1995 yılında doğdu. Küçük yaşlarda aşçılığa olan yeteneğini fark eden Kıvanç Ermiş, ailesinin işletmesinde çalışmaya başladı.Yemek konusunda kendini geliştiren Masterchef Kıvanç, üniversite tercihini de bu yönde yaptı ve gastronomi okumaya karar verdi. Bir üniversitede gastronomi eğitimi almaya devam eden Kıvanç Ermiş, bir taraftan da şeflik mesleğini sürdürüyor.

MASTERCHEF SUNA KİMDİR? RESTORANI NEREDE?

Masterchef Kıvanç kimdir, nereli? Ajda Pekkan'ın aşçısı mı

MASTERCHEF KIVANÇ NERELİ

Masterchef Kıvanç Ermiş, Muğla - Bodrum'da doğdu. Turistik bir bölgede büyümesi, Kıvanç Ermiş'in aşçılık kariyerine büyük katkı sağladı. Kıvanç Ermiş'in ailesinin Bodrum'da bir işletmesi de bulunuyor.

MASTERCHEF YASİN'İN PİLAV DÜKKANI NEREDE?

MASTERCHEF KIVANÇ KAÇ YAŞINDA

1995 yılında doğan Kıvanç Ermiş, 24 yaşında. Kıvanç Ermiş'in doğduğu ay ve gün ise bilinmiyor.

Masterchef Kıvanç kimdir, nereli? Ajda Pekkan'ın aşçısı mı

MASTERCHEF KIVANÇ, AJDA PEKKAN'IN AŞÇISI MI?

Masterchef Kıvanç'la ilgili en çok merak edilen konulardan biri de ünlü şarkıcı Ajda Pekkan'ın aşçılığını yapıp yapmadığı. Üniversite kariyerine devam eden Kıvanç'ın bir dönem Ajda Pekkan'ın aşçılığını yaptığı öne sürülüyor. Şu anda özel şeflik yapan ve bazı şirketlere danışmanlık da veren Kıvanç, kendini geliştirmeyi sürdürüyor.

MASTERCHEF MEHMET ŞEF HANGİ TAKIMLI?

MASTERCHEF KIVANÇ ELENDİ Mİ?

Masterchef Kıvanç, geçtiğimiz hafta elenmedi ve yarışmaya devam ediyor. Kıvanç, yarışmanın en iddialı isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor.