Masterchef yarışmasının yeni bölümleri, bugün itibarıyla ekranlara gelecek. Artık pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri yayınlanan yarışmada, bu haftaki mücadeleler merakla bekleniyor. Masterchef'in iddialı isimlerinden Kıvanç Ermiş'in de kim olduğu merak konusu oldu. Bir dönem Ajda Pekkan'ın aşçısı olduğu konuşulan Masterchef Kıvanç kimdir, nereli? Masterchef Kıvanç'ın kaç yaşında, boyu, doğum tarihi ve kimin kardeşi olduğunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

MASTERCHEF KIVANÇ KİMDİR?

Masterchef Kıvanç Ermiş, üniversite eğitimine gastronomi alanında devam ediyor. Kıvanç Ermiş'in Bodrum'da bir aile işletmesi bulunuyor. Masterchef Kıvanç, Bodrum'da aile şirketinde çalışıyor. Kıvanç, şirkette şeflik görevini üstleniyor. Masterchef yarışmasında gözünü şampiyonluğa diken Kıvanç Ermiş, bu yarışmayı kazanarak Türkiye'nin en iyi aşçılarından biri olmak istiyor.

MASTERCHEF KIVANÇ KİMİN AŞÇISI

Masterchef Kıvanç, çalıştığı şirketin yanı sıra bazı kişilere de özel şeflik yapıyor. Kıvanç Ermiş'in üniversite eğitimi sürerken özel şeflik yaptığı isimler arasında Ajda Pekkan'ın da bulunduğu belirtiliyor. Bu iddia henüz netlik kazanmazken Kıvanç Ermiş'ten herhangi bir doğrulama veya yalanlama da gelmedi. Kıvanç Ermiş, bazı şirketlere de danışmanlık vermeyi sürdürüyor.

MASTERCHEF KIVANÇ NERELİ

Masterchef Kıvanç, Bodrum'da doğdu. İlköğretim ve ortaöğretim hayatını burada tamamlayan Kıvanç Ermiş, lise eğitimi için Antalya'ya gitti. Bir yandan eğitim kariyerine devam eden Kıvanç Ermiş, bir yandan da ailesinin işletmesinde çalışmayı sürdürüyor.

MASTERCHEF KIVANÇ YAŞ

Masterchef Kıvanç Ermiş, 1995 yılında doğdu, 24 yaşında.

MASTERCHEF KIVANÇ BOYU - KİLOSU

Masterchef Kıvanç Ermiş'le ilgili en çok merak edilen konulardan biri ise boyu ve kilosu. Kıvanç Ermiş'in boyu ve kilosu ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor.

MASTERCHEF KIVANÇ BURCU

Kıvanç Ermiş'in doğum tarihi gün ve ay olarak bilinmediği için burcu ile ilgili de herhangi bir bilgi mevcut değil.