Masterchef yarışmasında yeni hafta heyecanı kısa bir süre önce başladı. Yarışmanın finaline doğru yavaş yavaş gelinirken bu Cuma günü bir kişi daha Masterchef hayallerine veda edecek. Yarışmanın jürilerinden Mehmet Yalçınkaya Şef'in ise kim ve aslen nereli olduğu, yaşı merak konusu haline geldi. Yarışmacıların en çekindiği isimlerden biri olan Mehmet Yalçınkaya Şef'in kim olduğunu, haberimizden öğrenebilirsiniz.

MASTERCHEF MEHMET ŞEF KİMDİR?

Masterchef'te 2. kez jürilik görevini üstlenen Mehmet Şef, aşçılık kariyerine İstanbul'da başladı. Daha önce amcasının yanında çalışan Mehmet Yalçınkaya, bir nevi staj yaptı. İstanbul'a gittiğinde restoranlarda çalışmaya başlayan Mehmet Yalçınkaya, kendini geliştirdi ve tanınan bir şef haline geldi. Yurt dışında birçok yarışmaya katılan ve buralarda derece elde eden Mehmet Yalçınkaya, Türkiye'nin en önemli şefleri arasında yer alıyor.

danilo zanna eşi tuğçe demirbilek ne iş yapıyor nereli

MEHMET YALÇINKAYA ASLEN NERELİ

Mehmet Yalçınkaya, Bolu'da doğdu. Aslen Bolulu olduğu bilinen Mehmet Yalçınkaya, bir süre sonra İstanbul'a taşındı ve kariyerini İstanbul'da sürdürüyor.

MEHMET YALÇINKAYA KAÇ YAŞINDA

Mehmet Yalçınkaya, 1974 yılında doğdu ve 45 yaşındadır. Yalçınkaya'nın bir de kızı bulunuyor. Sosyal medyayı etkin kullanan isimlerden biri olan Mehmet Yalçınkaya, paylaşımlarında kızına da yer veriyor.

masterchef mehmet şef parmakları nasıl kesildi eli ne oldu