Masterchef Türkiye programının yeni bölümünün başlamasına kısa süre kaldı. Her pazartesi, salı ve çarşamba günleri yayınlanan Masterchef programında yarışmacılar, yaptıkları yemekleri jürilere beğendirmeye çalışıyor. Yarışma eğlenceli geçse de bazen gergin dakikalara da sahne olabiliyor. Masterchef, bu akşam saat 20.00'de ekranlara gelecek. Program başlamadan önce internet kullanıcılarının bazıları, ünlü jüri Mehmet Yalçınkaya'nın kim olduğunu, nereli ve kaç yaşında olduğunu araştırıyor. Sosyal medyayı da etkin kullanan Mehmet Yalçınkaya (Masterchef Mehmet Şef) paylaşım yapmayı sürdürüyor. Peki Mehmet Yalçınkaya kimdir, nerelidir? Tüm soruların cevabını, haberimizde bulabilirsiniz.

MEHMET YALÇINKAYA (MASTERCHEF MEHMET ŞEF) KİMDİR?

1974 doğumlu Mehmet Yalçınkaya, 2004 yılında İstanbul Yemek Akademisi'nde eğitim alarak aşçılık kariyerine giriş yaptı. Yurt dışında birçok dergiye yazısı bulunan Mehmet Yalçınkaya, Almanya'da düzenlenen yarışmalarda da derece yaptı ve madalya, sertifika ve ödül kazandı. Turizm Bakanlığının organize ettiği eğitimlerde de görev yapan Mehmet Yalçınkaya, Dünya Aşçılar Şampiyonası'na da katıldı. 2012'de düzenlenen yarışmada Mehmet Yalçınkaya derece yaptı ve 2. oldu.

mehmet yalçınkaya şef eli ne oldu parmakları yok mu

MEHMET YALÇINKAYA (MASTERCHEF MEHMET ŞEF) NERELİ

Mehmet Yalçınkaya, Bolu'da doğdu. Ortaokuldan mezun olduktan sonra aşçılık yapmak isteyen Mehmet Yalçınkaya, amcasının da yardımıyla yavaş yavaş bu işe merak saldı. Türkiye'de ve dünyanın birçok yerinde hünerlerini sergileyen Mehmet Yalçınkaya, onbinlerce kişinin tanıdığı bir isim oldu. Instagram hesabını da sık kullanan Mehmet Yalçınkaya, sık sık Galatasaray formasıyla poz veriyor.

MEHMET YALÇINKAYA KAÇ YAŞINDA

1974 doğumlu Mehmet Yalçınkaya, 45 yaşındadır. Mehmet Yalçınkaya'nın 1 Ocak doğumlu olduğu ifade ediliyor.

danilo zanna eşi tuğçe demirbilek ne iş yapıyor nereli

MEHMET YALÇINKAYA EŞİ KIZI KİM

Mehmet Yalçınkaya, Instagram hesabından paylaşım yapmayı sürdürmesine rağmen eşiyle ilgili herhangi bir paylaşımda bulunmuyor. Bunun yanı sıra Yalçınkaya, kızı Sude ile bol bol fotoğraf paylaşmayı ihmal etmiyor.

MEHMET YALÇINKAYA BOYU KİLOSU KAÇ

Mehmet Yalçınkaya'nın boyu 1,87'dir. Yalçınkaya, 90 kilodur.

masterchef somer sivrioğlu restoranları nerede