Masterchef yarışmasında bu akşam eleme heyecanı yaşanacak. Yarışmaya veda edecek bir kişi daha belli olacak. Yarışmanın yeni bölümünün başlamasına kısa süre kala, yarışmanın en renkli isimlerinden Masterchef Rıfat'ın hayatı merak konusu haline geldi. Bir dönem saçlarının peruk olduğu iddia edilen, sürekli şapka takarak bu iddiayı destekleyen Masterchef Rıfat'ın nereli olduğu, çalıştığı pastane ve yaşı merak ediliyor. Masterchef Rıfat'la ilgili tüm detaylar, haberimizde...

Masterchef Rıfat nereli? Pastanesi, kaç yaşında, peruksuz, elendi mi

MASTERCHEF RIFAT NERELİ - PASTANESİ

Masterchef yarışmacılarından Rıfat, İzmir'de doğdu. Çeşmeli olan Rıfat, aşçı olmaya karar verdikten sonra birçok yerde çalıştı. Yarışma öncesinde Çeşme'de bir pastanede çalışan Rıfat'ın, hangi pastanede çalıştığıyla ilgili net bir bilgi bulunmuyor.

MASTERCHEF RIFAT KAÇ YAŞINDA

Masterchef yarışmacılarından Rıfat, 1992 yılında doğdu, 27 yaşında.

Masterchef Rıfat nereli? Pastanesi, kaç yaşında, peruksuz, elendi mi

MASTERCHEF RIFAT PERUKSUZ

Masterchef yarışmacılarından Rıfat'la ilgili en çok merak edilen konulardan biri ise saçının peruk olup olmadığı. Rıfat Yurttaş'ın sürekli şapka takması bu iddiaları desteklerken saçının peruk olup olmadığıyla ilgili net bir bilgi bulunmuyor. Rıfat Yurttaş da bu konuyla ilgili bir açıklama yapmıyor.

Masterchef Rıfat nereli? Pastanesi, kaç yaşında, peruksuz, elendi mi

MASTERCHEF RIFAT ELENDİ Mİ?

Masterchef Rıfat elenmedi, yarışmaya devam ediyor.