Masterchef'te yeni hafta, yarın yayınlanacak bölümle sona erecek. Yarışmacılardan bir kişi daha eksilecek ve şampiyonluk adayı 4 isim kalacak. Yarışmada 2 sezondur jürilik görevini üstlenen Somer Sivrioğlu'nun ise hayatı ve nereli olduğu, boyu, evli olup olmadığı merak konusu haline geldi. Peki Somer Sivrioğlu kimdir? İşte detaylar...

MASTERCHEF SOMER ŞEF KİM?

Masterchef jürilerinden Somer Sivrioğlu, küçük yaşlarda aşçılığa merak sardı ve kariyerine bu çizgide yön verdi. Bilkent Üniversitesi'nde turizm ve otelcilik bölümünü okuduktan sonra yurt dışına çıkan Somer Şef, Avustralya'ya yerleşme kararı aldı. Avustralya'da 2 farklı restoran açan ve Avustralyalıları Türk mutfağı ile tanıştıran Somer Sivrioğlu, ülkenin en tanınan isimlerinden biri haline geldi.

danilo zanna eşi tuğçe demirbilek ne iş yapıyor nereli

MASTERCHEF SOMER ŞEF ASLEN NERELİ

Masterchef Somer Şef, İstanbul'da doğdu. Somer Sivrioğlu'nun aslen nereli olduğuyla ilgili ise net bir bilgi bulunmuyor.

MASTERCHEF SOMER ŞEF BOYU - KİLOSU

Çeşitli bilgi kaynaklarına göre Somer Şef'in boyu 1,95, kilosu ise 125.

MASTERCHEF SOMER ŞEF EVLİ Mİ?

Masterchef jürilerinden Somer Sivrioğlu, kısa bir süre önceye kadar evliydi. Somer Sivrioğlu'nun bir kadınla birlikte olduğu iddialarının ardından çift, boşanma kararı almıştı.

masterchef mehmet yalçınkaya kızı kim ne iş yapıyor