Masterchef'te bu akşam haftanın son bölümü ekranlara gelecek. Çekimleri Konya'da tamamlanan bölüm, saat 20.00'de tv8 ekranlarında olacak. Yarışmaya kısa bir süre önce veda eden Suna Aydın, İstanbul'da bulunan restoranına dönerek yeniden çalışmaya başladı. Masterchef Suna'nın kim ve nereli olduğu, eşi, burcu ve yaşı merak konusu haline geldi. Masterchef yarışmacılarından Suna Aydın'la ilgili tüm detaylar, haberimizde...

MASTERCHEF SUNA KİM - NERELİ

Masterchef yarışmacılarından Suna Aydın, Hatay, İskenderun'da doğdu. Aslen buralı olduğu bilinen Suna Aydın, kariyerini aşçılık üzerine sürdürme kararı aldı. Kendisini pasta alanına yönelten ve kariyerinin büyük çoğunluğunda bu konuda uzmanlaşan Suna Aydın, birçok yerde eğitim aldı. Masterchef yarışmasına katılmadan önce İstanbul'da bir restoran açan Suna Aydın, elenmesinin ardından yeniden restoranına döndü.

somer sivrioğlu restaurant nerede

MASTERCHEF SUNA EŞİ

Masterchef yarışmacılarından Suna Aydın'ın eşinin kim olduğu konusunda bir bilgi bulunmuyor. Sosyal medyada çocuğuyla fotoğraf paylaşmaya devam eden Suna Aydın'ın eşiyle ilgili ise herhangi bir fotoğraf yer almıyor. Bu, Suna Aydın'ın eşinden boşandığı yorumlarını da beraberinde getiriyor.

MASTERCHEF SUNA BURCU - YAŞI

Masterchef Suna 1986 yılında doğdu ve 33 yaşında. Suna Aydın'ın burcuyla ilgili ise herhangi bir bilgi mevcut değil.

danilo zanna ve eşi tuğçe demirbilek