Son Masterchef programına "Batman" makyajıyla katılan Yasin Obuz, yine ilgiyi üzerinde toplamayı başardı. Yarışmanın en iddialı isimlerinden biri olan Masterchef Yasin, diğer yarışmacılarla da sık sık tartışmaya giriyor. Masterchef Yasin Obuz'un kim ve nereli olduğu, evli olup olmadığı ve eşi merak ediliyor. Bu haftaki yarışmalarda Masterchef Güzide ile tartışan Masterchef Rıfat'la ilgili tüm detayları, haberimizden öğrenebilirsiniz.

MASTERCHEF YASİN KİMDİR - NERELİ

Masterchef yarışmacısı Yasin Obuz, aslen Diyarbakırlı. Ailesi Antalya'da yaşayan Yasin Obuz'un kendisi ise İstanbul'da bir pilav dükkanı işletiyor. Üniversite eğitimini spor üzerine alan Yasin Obuz yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Survivor'ın ünlü yarışmacısı Tolga Taner Tarlacı'nın arkadaşı olarak bilinen Yasin Obuz, hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Masterchef'in şampiyonu olacağını iddialı bir şekilde söyleyen Yasin Obuz'un zirvede yer alıp alamayacağını zaman gösterecek. Masterchef Yasin, bir dönem Kısmetse Olur isimli evlilik programında da boy göstermişti.

MASTERCHEF YASİN EVLİ Mİ?

Masterchef yarışmacılarından Yasin Obuz'un evli olmadığı belirtiliyor. Yasin'in Instagram hesabında kız arkadaşlarıyla ilgili herhangi bir paylaşımı da bulunmuyor.

danilo zanna - tuğçe demirbilek