Birçok kişi meme büyütme operasyonuna ihtiyaç duyar. Bunun sebebi çeşitli sebeplerle ortaya çıkan memede küçülme sorunudur. Meme görüntüsünü küçük bulan, memnun olmayan kadınlar, sıklıkla bu yönteme başvurur. Görünüm olarak, vücutla daha orantılı bir meme estetiği yapılır.

Meme Büyütme Nedir?

Bazen doğum sonrası, bazen yaşlılık bazen de farklı sağlık sorunlarından dolayı, memede küçülme sorunu ortaya çıkar. Bu yüzden dememe büyütme  estetiğine başvurulur. Estetik son dönemlerde çoğu kişi tarafından tercih ve edilir.

Önemli olan iyi bir hekim tarafından yapılması ve iyi bir yöntem tercih edilmesidir. Meme estetiği başarılı sonuç verir. Ameliyat sonrası dikkat edilirse, istenilen görüntüye, kısa bir süre sonra kavuşulur.

Meme Büyütme Hangi Durumlarda Yapılır?

İsteyen herkese meme büyütme estetiği yapılmaz.  Bunu için gerekli şartların sağlanması gerekir. Genel bu sağlık sorunu da olmamalıdır. Eğer hekim tarafından uygun görülmez ise meme büyütme estetiği yapılmaz. Meme küçüklüğü sorunun yaşayan kişilere öncelik verilir. Bozulmuş olan vücut yapısı, daha normal bir görünüme kavuşturulur.

Meme Büyütme Yöntemleri Nelerdir?

En çok meme büyütme yöntemleri  merak edilir. Yapılan estetik operasyonlar duruma göre değişiklik gösterebilir. Önemli olan, memenin doğuştan ya da sonradan mı küçük olmasıdır. Genel olarak gebelik ve yaşın ilerlemesi etkili bir faktördür. Emzirme kaynaklı da yaşanabilir. Çoğu kişi genç kızlık döneminde meme gelişimi tamamlanmadığı için, küçük olabilir.

Bunların hepsi basit bir estetik operasyon ile düzelebilecek sorunlardır. Memenin içi silikon ile dolgun bir hâle getirilir. Doku azalması varsa, genel olarak bu yöntem tercih edilir. Bel ve kalça ile de orantılı durması gerekir. Bu oran göz önüne alınarak, bir estetik işlem yapılır. Çoğu kişi meme estetiği için başvuru yapar fakat sağlık durumu uygun olmayan kişilere yapılmaz.

Liposuction Yöntemleri Nelerdir?

Uzun zaman diyet ve spor yapmasına rağmen, karın yağlarından bir türlü kurtulamayan kişilere liposuction işlemi yapılır. Karın yağı aldırma operasyonudur. Bir kaç yöntem ile yapılır. Seçilecek olan yöntem, kişiye özel göre değişiklik gösterir. Islak teknik uygulaması, ultrason ile liposuction yöntemi ve lazer liposuction olarak tercih edilir. Lazer liposuction, yeni sistemdir ve çoğu tercih edilir. Kesisiz yapılır, çok çabuk iyileşir.

Liposuction Öncesi Hazırlık Detayları Nelerdir?

Yapılacak liposuction öncesi hasta mümkün olduğunca spor ve sağlıklı beslenmeye özen göstermelidir. Ayrıca zararlı olan alışkanlıklardan da uzak durmalıdır. Alkol ve sigara en az 15 gün öncesinden bırakılmalıdır.

Liposuction Sonrası Nelere Dikkat Edilmelidir?

Kişilere liposuction sonrası ideal görünüm kazandırılır ve korunması gerekir. Mümkün olduğunca yağlı, hamur işi tüketimi olmamalıdır. Sebze ve meyve ağırlıklı beslenmeye özen gösterilmelidir. Bir süre sonra da egzersize başlanmalıdır.

Liposuction Fiyatları

Liposuction fiyatları yapılacak olan hastane ve hekim kriterlerine göre değişiklik gösterir. Ayrıca hangi yöntemin uygulandığı da fiyatları etkiler.

Popo Estetiği Nasıl Yapılır?

Popo estetiği sıklıkla tercih edilen bir estetik yöntemidir. Kalçanın her iki tarafına silikon takılarak, solgun bir görüntü yaratmaya çalışılır.

Kalça Estetiği Uygulamaları Nelerdir?

Kalça estetiği plastik estetik uygulamalar arasına girer. En çok tercih edilen uygulama kalçayı dik ve daha dolgun gösteren, brezilya popo estetiğidir.

Popo Dikleştirme Ameliyatı

Kişiler popo estetiği yaptırmayı istediklerinde genel dikleştirme yöntemini tercih eder. Kalçası düz ve kıvrımsız olan kişilere silikon protez takılarak dik bir kalça yapılır.

Popo Büyütme Ve Popo Estetiği Yöntemleri

Yapılan popo estetiği yöntemleri değişiklik gösterir. Yağ enjekte edilerek kaldırma ve dolgunluk yöntemleri son derece basittir. Bazı kişiler de ise protez yöntemi tercih edilir. Daha zor bir estetik türüdür ve daha geç iyileşir.

Popo Estetiği Fiyatları

Protez işlemleri dolgu işlemlerine göre daha pahalıdır. Ayrıca yapılacak hastane ve doktor fiyatları da farklı olabilir. Popo estetiği fiyatları yapılacak işleme göre değişiklik gösterir.