Günümüzde teknoloji durmadan hızla gelişmektedir. Bununla birlikte insanlara sunulan hizmet alanları da artmaktadır. Instagram, Twitter, Telegram, Facebook başta olmak üzere sosyal medya uygulamaları hayatımızda önemli bir yer taşımaktadır. Sosyal medya mecralarına ve diğer internet sitelerine kayıt olurken sizlerden telefon numarası ve mobil onay kodu talep edilmektedir. Günümüzde bu bilgileri girmeden neredeyse hiçbir siteye üyelik işlemleri tamamlanmamaktadır. Bazı kullanıcılar kayıt aşamasında kişisel numaralarını paylaşmak istemezler. Hem daha sonra gelecek olan reklam, bilgi mesajları hem de gizlilik açısından numaralarını sitelere kayıt aşamasında girmek istemezler. Bu noktada smsonay.org adresi üzerinden fake numara alma hizmetlerinden faydalanarak mobil onay işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

SMS Onay Uygulamaları

Sms onay veya telefon onay sistemlerimiz telefon doğrulamalarına verilen isimlerdir. WhatsApp sanal numara alarak aldığınız numarayı arkadaşlarınızla konuşmak için veya iş hattı olarak kullanabilirsiniz. İngiltere, Amerika, Rusya, Kanada, Polonya gibi birçok yurtdışı ülkesi için fake numara hizmeti sunmaktayız. Bunun yanı sıra Amazon, Ebay, Alibaba gibi birçok alışveriş sitesi için numara onay hizmeti sağlıyoruz. Sosyal medya platformları, alışveriş siteleri, borsa, sohbet siteleri ve birçok kategoride sanal numara hizmeti sağlıyoruz. Aldığınız sanal numaralar ile telefon onay işlemlerinizi kısa sürede tamamlayabilirsiniz.

Mobil Onay Sektöründe En Çok Tercih Edilen Uygulamalar

Smsonay.org olarak 2020 yılından beri aktif olarak sanal numara alma hizmeti vermekteyiz. Müşterilerimizin en çok tercih ettiği uygulamalar WhatsApp, Telegram, Google, Facebook, Instagram, Amazon uygulamalarıdır. Bunların yanında dizi ve film uygulamaları, borsa siteleri için yurtdışı numara onay hizmeti de sağlamaktayız. Smsonay.org adresinden aldığınız sanal numaralar ile dilediğiniz uygulama için dilediğiniz ülkeden sms onay işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. 70’den fazla yurtdışı ülkesi için fake numara hizmeti vermekteyiz. Sitemize tamamen güvenli ödeme altyapısı ile 3D Secure ile ödeme yapabilmeniz mümkün. Sitemize kaydolarak en uygun fiyatlar ve kullanıcı dostu panelimiz sayesinde en hızlı şekilde sms onay işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aklınıza takılan herhangi bir soruda WhatsApp hattımız veya sitemiz içerisinde yer alan destek sayfamız üzerinden bizlere dilediğiniz zaman ulaşabilir, bilgi alabilirsiniz.