Son dakika İzmir haberleri… Modeko 2022 Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı 2-6 Mart tarihlerinde Fuar İzmir'de 33. kez düzenlenecek. MODEKO 2022 İzmir Mobilya Fuarı'nın tanıtım toplantısı yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZFAŞ’ın ev sahipliğinde, Nobel EXPO ve Efor Fuarcılık tarafından yapılacak fuarın tanıtım toplantısına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de katıldı.

Tanıtım toplantısına ayrıca Nobel EXPO Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik, EFOR Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile temsilcileri, mobilyacılar, üreticiler, bürokratlar ve meclis üyeleri katıldı.

Modeko 2022 Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı

Modeko 2022 Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı için iddialı ve çok heyecanlı olduklarını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Fuara 300’ün üzerinde firma ve 750’nin üzerinde marka katılacak. Batı Avrupa, Afrika, Ortadoğu ve Kuzey Amerika’daki 50 farklı ülkeden sektör profesyonelleri fuarımızı ziyaret edecek. Ülkemizin en güçlü üretim alanlarından biri olan mobilya sektörünün uluslararası pazarda da çok önemli bir yeri var.” dedi.

İzmir’in çok daha büyük fuarlara ev sahipliği yapacak potansiyeli olduğunu söyleyen Başkan Soyer, “Bunun gereğini yapmakta kararlıyız. Göreceksiniz, geçen senelerde 10-11 fuar düzenleyen İzmir, bu yıldan itibaren 20'nin üzerinde fuara ev sahipliği yapacak” ifadelerini kullandı.

Modeko 2022 İzmir Mobilya Fuarı ticaretin merkezi olacak

Nobel EXPO Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik ise “Bu fuarı çok daha iyi bir noktaya getirip mobilya sektörünü ticaretin merkezi haline getireceğimizin taahhüdünü rahatlıkla verebiliyorum. Paydaşlar masanın etrafında toplandığı sürece artık İstanbul'a gitmenize gerek kalmayacak. Biz İzmir'e çok alıştık” diye konuştu.

son dakika izmir haberleri