Son dakika Muğla Bodrum haberleri… Muğla Bodrum sel felaketi 2022, Bodrum’da evleri su bastı, sokak hayvanları sel sularında boğuldu. Bodrum’da önceki gece başlayan ve öğlene kadar devam eden dolu ve sağanak yağmur bugün de devam edince onlarca ev sular altında kaldı. Evleri sular altında kalan vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı. Bazı vatandaşlar evlerini temizlemek için uzun saatler uğraş verdi.

Muğla Bodrum sel felaketi 2022

Bodrum İslamhaneleri Mahallesi'nde derelerin taşmasıyla birlikte birçok evi ve işyerini su bastı. Evlerini yaklaşık 1 metre su basan vatandaşlar balkon duvarlarını yıkarak suları tahliye etti. Şiddetli yağmur nedeniyle bazı yolların asfaltları ve kaldırım taşları yerinden söküldü. Bodrum - Turgutreis yolu trafiğe kapatıldı.

Hamile kadının korkudan sancısı tuttu

İslamhaneleri Mahallesi'nde tepelerden gelen yağmur onlarca evi su altında bıraktı. Bir hamile kadın evinin su basması nedeniyle sancısı tutarak hastaneye kaldırıldı. Yeni doğan bir bebeği ise hastaneden çıkar çıkmaz çamur dolu evine götüren annesi zor anlar yaşadı. Bir sokak kedisi sel sularına kapılarak telef oldu. Yalıkavak, Peksimet, Kadıkalesi, İslamhaneleri, Yaka Mahallesi sel sularına teslim oldu. İtfaiye ekipleri, temizlik işleri ekipleri, jandarma, polis ekipleri ve Bodrum Belediyesinin tüm ekipleri sel sularında kalanlara yardım etmek için seferber oldu.

son dakika izmir ege bölgesi haberleri