Son dakika Muğla haberleri… Muğla Büyükşehir Belediyesi kara kış destek paketi para gıda yardımı 2022 sürüyor. Destek paketi kapsamında Muğla Büyükşehir Belediyesi 2022 yakacak, gıda ve nakit para maddi yardım yapıyor. Ayrıca paket kapsamında öğrencilere eğitim yardımı (burs, kırtasiye), üreticiler için fide, fidan, sokakta kalmak zorunda kalan vatandaşlarımızı için barınma desteği sağlanıyor. Ayrıca sokağa çıkmanın daha da zorlaştığı bu günlerde hasta, engelli, yatağa bağımlı vatandaşlar için evlerinde tedavi, küçük tadilat ve kişisel bakım ihtiyaçlarını da karşılanıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi kara kış destek paketi yardımı 2022

Muğla Büyükşehir Belediyesi kara kış destek paketi yardımı 2022 devam ediyor. Mevsim şartlarının iyice ağırlaştığı ve il genelinde kar yağışlarının etkili olduğu Muğla’da Büyükşehir Belediyesinin yakacak yardımları hız kesmeden devam ediyor. İhtiyaç sahibi ailelere yakacak yardımı yapmaya devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi Kara Kış Destek Paketini açıkladığı Ekim ayından bu yana kadar 1018 aileye de 10 bin 125 çuval yakacak odun desteği sağladı. Kara Kış Destek Paketi kapsamında1904 aileye 2 milyon 94 bin 400 TL’lik destek sağladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi para gıda yardımı 2022

Muğla Büyükşehir Belediyesi para ve gıda yardımı 2022 yardımları da sürüyor. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, mevsim şartlarının ağırlaştığı bu günlerde halkımızı kara kışın olumsuz şartlarından etkilenmemesi için desteklemeye çalıştıklarını, özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşları kış şartlarına ezdirmemek için çaba gösterdiklerini söyledi.

Başkan Gürün, yerel yöneticiler olarak ancak belli noktalara kadar çalışmalar yaptıklarını, vatandaşların yakacak, nakdi, sağlık ve sosyal olarak desteklenmesi için ürettikleri projelerle ellerinden geldiğince bu desteklemeleri yapmaya da devam edeceklerini açıkladı.

son dakika izmir ege bölgesi haberleri