Son dakika Muğla Menteşe trafik kazası haberleri… Muğla Menteşe Ula Gülağzı kavşağı trafik kazası olayında Ali Kurt ve Sevilay Kurt hayatını kaybetti, kazada 4 kişi de yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Menteşe Ula yolunda Gülağzı kavşak ışıklarına seyir halinde olan Ali Kurt yönetimindeki 48 NS 272 plakalı araç, ışıklara süratli girince önünde bulunan iki araca çarptı.

Muğla Menteşe Ula Gülağzı kavşağı trafik kazası

Muğla Menteşe Ula Gülağzı kavşağı trafik kazası detayına göre, kazada sürücü Ali Kurt ve eşi Sevilay Kurt olay yerinde yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ali ve Sevilay Kurt’un oğlu ve kızı da kazada yaralanırken, engelli oğlunun durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Ali Kurt ve Sevilay Kurt hayatını kaybetti

Menteşe Ula karayolunda meydana gelen trafik kazasında Ali Kurt ve Sevilay Kurt hayatını kaybetti. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve trafik ekibi sevk edildi. Karayolu bir süre trafiğe kapatılırken, kaza yapan araçların çekilmesi ve karayolunda temizlik çalışması yapılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı.

son dakika izmir ege bölgesi haberleri