Türkiye ve Avrupa’da açılan güzellik merkezi şubeleri ve kurduğu güzellik akademisi ile sektörde adından söz ettiren Neslim Güngen, 2020 yılında ilk teklisini çıkarmış ve bunu müziği çok sevdiği için hobi olarak yaptığını söylemişti. Ancak sevenlerinden yoğun bir ilgiyle karşılaştığı ve Sinan Akçıl ile yaptığı düetle de ilgi görmeyi başardı. Bu kez de 90’lara damga vuran Şiirimin Dili şarkısının hareketli altyapısı ile müzik severlerle buluştu.

Şarkı, yayınlandığı andan itibaren sevenlerinden büyük bir ilgi gördü ve sadece Youtube’da iki günde 500 bin dinlemeye ulaştı. Şarkının klibi de Güngen’in birbirinden renkli kostümler ile oldukça dikkat çekici.

Şiirimin Dili şarkısının bestesi Kemal Boran’a, güftesi Ömer Civano Çakmakçı’ya, düzenlemesi Dijital Meydan’a ait.

“Elleri bağlı mıyam? Dil bilmez dağlı mıyam? Hangi kitapta yazar? Ben hasret harcı mıyam?” sözleri ile Doğu esintileri taşıyan şarkı, hem sözleri hem de sound’u ile dinlerken insanın içini kıpır kıpır ediyor.

Eser sahibi 15 gün önce vefat etmiş

Neslim Güngen, yeni şarkı araştırmaları yaparken küçükken severek dinlediği Şiirimin Dili şarkısı aklına geliyor ve eser sahibine ulaşmak için kolları sıvıyor. Ancak sonra, eser sahibinin tam 15 gün önce vefat ettiğini öğreniyor.

30 yıllık bir şarkının eser sahibinin henüz yeni vefat etmiş olmasından çok etkilenen Güngen, hemen Kemal Bozboran’ın vasisi olan ve Mersin’de yaşayan yeğeni ile iletişime geçiyor. Telefonda konuşurken, yeğeninin bir Neslim Güngen hayranı olduğunu öğrenince, bu durumdan çok etkileniyor ve “boynumun borcudur” diyerek şarkıyı seslendirmek için kolları sıvıyor.

Neslim Güngen Kimdir?

Neslim Güngen, 1986 yılında dünyaya geldi. Annesi Çankırılı ve babası Gümüşhaneli olan Güngen, daha 13 yaşındayken bir kuaförde çalışmaya başlıyor ve böylece sektöre de giriş yapıyor. Ancak ilerleyen yıllarda, çalışma hayatı nedeniyle öğrenimine ara vermek zorunda kalıyor. Ama daha sonra ne yapıp edip önce lise ve ardından üniversite diplomasını alıyor.

İlk evliliğini henüz çok küçükken yapıyor ve bu evliliğinden bir kızı oluyor. 22 yaşında eşinden ayrıldıktan sonra, çalışma hayatında bambaşka gelişmeler yaratmak için eğitimler almak adına yurtdışına gidiyor. Almanya ve Çin gibi yerlerde önemli eğitimler alıyor, Monaco’da 21 gün devam eden dermatoloji kongresine katılarak da sektördeki gelişimini devam ettirmeyi sürdürüyor.

Daha sonraki yıllarda, Facebook profilinde, yaptığı profesyonel makyaj videolarını paylaşarak bir anda bir sosyal medya fenomeni haline geliyor. İlerleyen yıllarda, açtığı güzellik merkezi ve Brezilya’dan Türkiye’ye getirdiği çatlak onarım metodu ile bir anda sektörün merak edilen isimlerinden biri haline geliyor.

2013 yılında, bugün iş ortağı ve eşi olan İnanç Keskin ile tanışarak mutluluğunu 2 çocuk ile taçlandırıyor.

Sektöre girdiği günden bu yana toplamda 45 güzellik merkezi şubesi, 900’den fazla bayi ile büyük başarılara imza atan Neslim Güngen, hobi olarak dahil olduğu müzik sektöründe de hem hayranlarından hem de müzik severlerden ilgi görmeyi başarıyor.