İzmir'in Ödemiş Belediyesi, ilçede hayatını kaybeden vatandaşların duyurularını yapmaya devam ediyor. Ödemiş Belediyesi resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ilçede Muzaffer Buldur ve Hasan Dağlı'nın hayatını kaybettiğini duyuruldu. Ödemiş Belediyesi Cenaze İlanları başlığıyla yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

ÖDEMİŞ CENAZE İLANLARI

"Selçuk Bilgi,Fikret Akın ve Can Başarıt'ın kayınpederi, Ovakent'li HASAN DAĞLI vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz. Cenazesi İKİNDİ namazından sonra OVAKENT CAMİKEBİR camiinde kılınacak cenaze namazının ardından OVAKENT MAHALLE mezarlığında toprağa verilecektir. Dost ve yakınlarına duyurulur."

"Merhum Bardakçı Ahmet Seyit Buldur’un oğlu, Gülşen Buldur’un eşi, Nihal Narman ve Ahmet Seyit Buldur’un babası, Eski Sanayi Esnaflarından Lastikçi Murat Narman’ın kayınpederi, Esra Narman, Emir Narman ve Gülşen Buldur’un dedesi, Saatçi Ahmet Ergün ve Eczacı Kalfası Hamide Kaya’nın dayısı, Bardakçı MUZAFFER BULDUR vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet,yakınlarına başsağlığı dileriz. Cenazesi ÖĞLE namazından sonra MOLLA KADIN camiinde kılınacak cenaze namazının ardından AHRANDI mezarlığında toprağa verilecektir. Dost ve yakınlarına duyurulur."