Office 2021 Professional Plus Yazılımını Kurmanız için, Bilgisayarınızda Windows 10 ve üzeri işletim sisteminin kurulu olması gerekmektedir. Özel olarak Microsoft’un Windows işletim sistemi ile çalışacak şekilde tasarlanan Office 2021 Pro Plus office yazılım paketi, kullanıcılarının her gün daha da fazlasını başarmasına yardımcı olur.

Office 2021 Lisans Satın Alma

Windows işletim Sistemi Yüklü Bilgisayarınıza, Office 2021 Yazılımını Kurmanız için öncelikle Office 2021 Lisans Anahtarı ürünü satın almanız gerekmektedir. Keysepeti Web Sitesi üzerinden 3 Kolay Adımda Office 2021 Lisans Anahtarı Ürününü En Uygun Fiyat Avantajı, 3D Secure ile Kredi Kartı veya Banka Havalesi ile Güvenle Satın Alabilirsiniz. Office 2021 Lisans Anahtarı Satın Alma işleminden sonra Sonra Mail Adresinize Office 2021 Lisans Key, Resmi Microsoft Office İndirme Linki ve Detaylı Kurulum Bilgisi 5 Dakika içinde Teslim Edilmektedir. Ayrıca MAC Bilgisayarınız için Office 2021 MAC Lisans, Mobil ve Tablet Cihazlarınız için de, Office 365 Pro Plus Dijital Hesap Ürünlerini de inceleyebilir ihtiyacınıza uygun Office yazılım lisansını satın Alabilirsiniz.

Office 2021 indirme ve Kurulum

Keysepeti üzerinden yapılan Office 2021 lisanslama satın alma işlemi; ürün seçimi, siparişin 5 dakika içinde onaylanması, ürün lisansı ve indirme bağlantısının kayıtlı mail adresinize teslim edilmektedir.

Gönderilen E-Posta’da belirtilen şekilde Office 2021 Yazılımı için indirme ardından kurulum işlemleri yapılır. Kurulum işlemi bittikten sonra satın Aldığınız Office 2021 Dijital Lisans Key ile Lisanslama işlemini tamamlayabilirsiniz.

Online Teslimat Dijital Lisans Ürünlerinde, satış sonrası destek ve güvenli bir alışveriş için Keysepeti'ni tercih edebilirsiniz. Keysepeti üzerinden e- posta ve şifre ile kaydolduktan sonra satın alma işlemlerinizi sorunsuz bir şekilde yapabilir, 7/24 Hizmet veren veren müşteri hizmetleri ile anında ücretsiz destek alabilirsiniz.