Ofis nakliyesi yapan nakliyat şirketler paketlemeden depolamaya kadar farklı hizmet çeşitlerini profesyonel bir şekilde sunarlar. Eşyalarınızı bireysel olarak taşımak istediğinizde problemler yaşanabilir ve eşyalar zarar görebilir.

Nakliye firması ile anlaştığınızda sözleşme imzalanır ve bu şekilde müşterinin hakkı yasal olarak korunmuş olur. Anlaşma olduğunda ofisinize gelinerek eşyaların tespiti gerçekleştirilir ve eşyalara göre taşıma planlaması yapılarak süreç başlar.

Ofis Nakliyesi

Ofis taşımacılığı nakliyenin en güvenli yoludur. Ofis nakliyesi kurumsal firmalar için de küçük özel işletmeler için de aynı titizlikle gerçekleştirilir. Ofisler kendine has özelliklere sahip olduğu için taşıma işlemi ofiste bulunan eşyaların cinsine göre belirlenir.

Ofiste dosya ve evrak arşivi varsa özel olarak paketlenir ve numaralandırılır. Ürün satışı gerçekleştiriyorsanız tüm ürünler güvende olacak şekilde paketlenerek korumaya alınır.

Ofis Taşıma

Ofis taşıma işlemi sırasında profesyonel ve temiz çalışmak önemlidir. Kırılacak eşya varsa tıpkı ev nakliyesi gibi özenle paketlenmeli ve dikkatli bir şekilde taşınmalıdır. Alanında eğitim almış ve uzman olan çalışanlar ile tüm eşyalar ve dosyalar temiz ve güven içerisinde taşınır. Ofis taşıma alanında en çok tercih edilen firmalarında başındayız.

İlk olarak firmayla iletişime geçtiğinizde eşyaların cinsi ve adetinin tespiti için adresinize gelinir. Zaman çizelgesi ve taşıma yöntemi belirlenir.

Ofis Nakliyesi Yapan Nakliyat Şirketler

Ofis Taşıma Şirketleri

Ofis eşyaları taşınacağı zaman ofisin bulunduğu binanın iç yapısı ile asansör bulunup bulunmadığı oldukça önemlidir. Tüm bu etmenler fiyata da etki eder. Ofis taşıma şirketleri eşyaların gideceği yeni adresi de ziyaret ederek iki adres arasındaki mesafeyi ve yol güzergahını belirler.

Büyük ofisler için eşya tespiti oldukça önemlidir. Hem işlemlerin hızlı bir şekilde ilerlemesi hem de fiyat belirlemesi için.

Ofis Nakliye Firmaları

Ofis taşıması sırasında elektronik eşyaların güvenli bir şekilde taşınması da oldukça önemlidir. Ofis nakliye firmaları ile çalıştığınızda elektronik ve değerli eşyalar mobilyalardan ayrı tutulur.

Küçük ofisler ya da orta boyutta ofisler için taşınma işlemi 1 gün süreyle biter. Eğer ofis büyükse ve eşyalar çok fazlaysa taşınma işlemi birkaç gün sürebilir. Tüm süreç profesyonel şekilde yönetilir. Sayısız başarılara imza atan firmamız ile çalışmalarınızı geliştirmek isterseniz hemen https://www.ofistasimaciligi.com.tr adresimize giriş yapabilirsiniz.