Ofis taşıma iş yerlerinin belirli konumlar da yer alan (masa, sandalye, dolap vb.) ürünlerinin istenilen konuma taşınmasını sağlayan işlemlerin tümüdür. Bu işlemler öncelikli olarak eşyaların paketlenmesi, taşınması, yüklenmesi ve istenilen konuma paketli olarak teslim edilmesidir. Tüm firmaların bu hizmeti profesyonel olarak alması önemli bir husustur. Taşınacak olan malzemeler firma için önem arz etmektedir.

Tüm Türkiye’de ofis taşımacılığı hizmeti yapan Mega Transfer olarak kurumsal ofis taşıma hizmeti vermekteyiz. İstanbul ofis taşıma hizmetini profesyonel ekibimiz ile sizlere sunmaktayız. Bununla beraber tüm ofis türleriniz için geniş araç filomuz istediğiniz türden seçim yapma olanağını sağlamaktadır. Taşıma ve ürünlerin paketlenmesi konusunda üst düzey bilgi birikimine sahip olan ekiplerimiz sayesinde ofis eşyalarınızı güvenle istediğiniz konuma götürülmesini sağlamaktayız.

Ofis Taşıma

Mega Transporter olarak sektörde hizmet veren kurumsal olarak işlem yapan firmalardanız. Sektörün işlem hacmi sebebiyle birçok kurumsal olmayan merdiven altı firmalar bulunmakta, ofis malzemelerinize zararlar verilebilmekte ve eşya kayıplarına yol açabilir. Bu yüzden sizlerde ofis işlemlerinizde Mega Transporter’ı tercih ederek güvenceli işlem yapabilirsiniz.

İstanbul içinde ofis taşımacılığı hizmetini kurumsal firmalardan almak birçok şirketin dikkat ettiği noktalardan bir tanesidir. Özellikle güvenilir ofis taşıma hizmeti için sektörde birçok araştırmaya gerek kalmasan sizlere Mega Transpoter olarak tam güvence en uygun ofis taşımacılığı hizmeti sunmaktayız. Türkiye ofis taşıma hizmeti ile de istediğiniz tüm illerden taşıma hizmetini sizlere sunmaktayız.

İstanbul ofis taşımacılığı

Mega Transpoter olarak kurumsal ofis taşıma hizmetini sizlere en iyi şekilde sunabilmek adına tamamen yenilenmiş alanında tecrübeli ekibimiz, güncel olarak taşıma işlemine en uygun ofis taşıma araçları ile hizmet sunmaktayız. Türkiye bulunan ofis sayısı ve taşıma anlamında çok aktif olarak taşıma işlemi yapıldığından ötürü, kurumsal olmayan merdiven altı hizmet veren firmalar mevcuttur. Bu firmalar çok ucuza ofis taşıma hizmeti sunduklarını belirtmelerine rağmen sizlere güvence veremezler. Resmi olarak taşıma hizmeti yapamazlar. Mega Transpoter olarak sizlere güvenilir, uygun fiyatlı ofis taşıma hizmeti sunmaktayız.

Mega Transpoter olarak Türkiye ve İstanbul ana merkezimiz olarak ofis taşıma hizmetini sizlere sunmaktayız. Ofis taşıma şirketlerin yeni mekanlarına taşınmasında ürünlerinin özenli ve profesyonel bir biçimde paketlenmesinden taşınması ve yeni ofise yerleştirilmesine kadar birçok aşamadan oluşmaktadır. Bu adımların her biri için uzman ekipler ve ofis taşıma için uygun araçlar gereklidir. Eşyaların paketlenmesi en önemli adımlardandır. Ürünlerin taşıma ve yerleştirme aşamalarında zararlardan korumak adına strafor köpük, havalı naylon ile kaplanması gerektiğinde özel ahşap kutularda taşınması gerekmektedir. Mega Transporter olarak tüm profesyonel ofis taşıma ekipmanlarına sahibiz. Sektörde uygun fiyatlı ofis taşıma hizmetini alabilmek için bizlere ulaşabilirsiniz.

Sektörde yer alan birçok merdiven altı firmaya karşı tedbirli olmanızı Mega Transpoter ekibine ve kurumsal firmamıza danışmadan ofis taşıma işlemi yapmamanızı tavsiye ederiz.