Evet, iyi bir elbisenin tadını çıkarmak ve yazı rahat geçirmek için dar şortlara güveniriz, ancak kıvrımları saran tasarımlara meraklı olmamız, gardırobumuzda bol, havadar parçalara yer olmadığı anlamına gelmez. Bu günlerde, kadın oversize tişört modelleri bir moda trendi olarak kabul ediliyor, ancak 1920'lere kadar pek çok kadın bu tür kıyafetleri benimsemeye başlamamıştı. O zamanlar böyle salaş giyinmek, bir kadının şekline odaklanan toplumun ideal kadınsı görünümüne başkaldırmanın bir yoluydu. Ancak şimdi, oversize t-shirtler moda severlerin kendilerini rahatlıkla ifade etmelerine izin veriyor ve sayısız şekilde şekillendirilebiliyor.

Oversize tişörtleri en trend kombinlerle giymenin 4 yolu

Yaz tüm hızıyla yaklaşırken, mükemmel bol kıyafeti bir araya getirirken ekstra yaratıcı olmanın zamanı geldi. Desenleri uydurma trend ayakkabılarla eşleştirme için,  oversize tişörtleri giyinmenin 10 favori önerisini sizler için topladık.

1. Tişörtünüzü Ortadan Düğümleyin

Ortada bağlanan büyük boy bir tişört gerçekten tarz bir görünüme çeki düzen verebilir ve midi etek veya yüksek belli bol bir pantolonla kombinlendiğinde, vücut hatlarınızı vurgular. Denemekte fayda var

2. Oversize Tişörtünüzü Toparlayarak Yukarı Çekin

Rahat bir üst ve örgü şort, daha serin bir yaz akşamı için çok uygundur, topuklu ayakkabılar ise işleri daha az rahat hale getirir. Birçoğumuz pandemi nedeniyle bu yaz dışarı çıkmak için sınırlı seçeneklere sahip olsa da, bu kıyafet arka bahçede barbekü yapmak için kolayca kombinlenebilir.

3. Kaslarınızı Esnetin

Kopenhag'ın minimalist tarzından ilham alan modaya uygun, dolgulu omuz kaslı tişörtü denemenin zamanı geldi. Basit düz paça pantolonlar ve spor ayakkabılarla sonuç, zahmetsiz bir serinlik.

4. Pantolonun İçine Sıkıştırmak Harika Bir Fikir Olabilir

Oversize bakılı tişörtünüzü harika bir kot pantolonunuzun içine giymeyi tercih edebilirsiniz, Ama  klasik mavi kot pantolonlarını yaz için mükemmel olan beyaz bir renkle değiştirirseniz mükkemel bir dokunuş yapmış olacaksınız. Bomber ceket ve kadın sweatshirt modelleri arasında salaş görünümü bir araya getirerek gündüzden geceye kolay geçiş sağlayabilirsiniz.

Tüm trendleri en uygun fiyatlara yakından takip etmek için https://www.nofilterbutik.com adresini ziyaret edebilirsiniz.