Milli futbolcu Ozan Kabak ile ilgili birçok konu merak ediliyor. Ozan Kabak nereli, Ozan Kabak forma numarası kaç, Ozan Kabak hangi takımda oynuyor sorularının yanıtı araştırılıyor. Türkiye A Milli Takımı İtalya maçında sakatlık yaşayan ve oyuna devam edemeyen milli futbolcu, bu sakatlığı ile ilgili sosyal medya hesaplarından sportsbet paylaşım yapmıştı. Uzun süre sahalardan uzak kalacağını duyuran oyuncu, iyi dileklerini iletenlere teşekkür etti.

Ozan Kabak nereli?

Milli Futboldu Ozan Kabak aslen Mardin Deriklidir. 25 Mart 2022 tarihinde Ankara’nın Çankaya ilçesinde gözlerini dünyaya açan Kabak, Yaşar Acar Fen Lisesinden mezun olmuş ve ardından İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesini kazanmıştır. Galatasaray’ın altyapısından yetişen oyuncu, Stuttgart, Schalke 04, Liverpool ve Norwich City ile Türkiye A Milli Takım formasını giymiştir.

Ozan Kabak forma numarası kaç?

Ozan Kabak’ın forma numarası 15’tir. 1,86 cm boyunda olan Kabak, stoper mevkiinde oynamaktadır. Profesyonel olarak ilk maçına 2018 yılında, Yeni Malatyaspor’a karşı çıkan oyuncu, başarılı performansı ile Galatasaray’la 3 yıllık sözleşmeye imza atmıştır. 2018 – 2019 sezonunda Stuttgart’a transfer olmuştur. 2019 – 2020 sezonunda Schalke 04’e transferi gerçekleşmiştir. Daha sonra Liverpool’a kiralık olarak verilen Ozan Kabak, A milli takım aday kadrosuna da ilk kez davet edilmiştir.

Ozan Kabak hangi takımda oynuyor?

Ozan Kabak Norwich City takımında oynuyor. Norwich’de kiralık olarak oynayan oyuncu ile ilgili transfer haberleri de gelmeye devam ediyor. Ozan Kabak’ın bonservisini Schalke 04 2024 yılına kadar elinde bulunduruyor.