Ozancan Yıldırım Dijital Pazarlama

1992, İzmir doğumlu evli ve bir çocuk babası olan Ozancan Yıldırım, doktorasını Dijital Pazarlama ve Reklamcılık üzerine yapmıştır. Balıkesir Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü, Uluslararası Dublin Üniversitesi Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi, Anadolu Üniversitesi ve yurt dışındaki entegre kurumlarda da Turizm üzerine eğitim lisansı bulunmaktadır. 2010 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ortak düzenlediği “Kültürel Mirasımıza Yolculuk Genç Seyyahlar” uluslararası projesinde Türkiye Temsilcisi olarak görev almıştır.

Amerika’da Minnesota Üniversitesi Turizm İşletmeciliği programı ile biraz yurtdışı tecrübesi olmuş, ilk kez Dünya Turizm Örgütü tarafından verilen ‘’Yılın En Genç En Aktif Turizmcisi (2015)‘’ ödülünü almıştır. Yıldırım halen İzmir’de önemli bir gayrimenkul yatırım firmasında uluslararası iş geliştirme müdürlüğü yapmaktadır.

ozancan yıldırım dijital pazarlama

Ozancan Yıldırım İzmir ve Ege Bölgesi’nde

2015 yılı itibari ile kurmuş olduğu O.Y Consultant Teşvik Hibe ve Belgelendirme firmasında Turizm Proje Yatırım Danışmanlığı ile sektör yolculuğuna devam etmektedir. Ayrıca ikinci şirketi olan Olay Yeri Dijital Reklam Ajansı, 2017 yılından bu zamana kadar dijital dünyada faaliyetlerine devam etmekte ve dijital reklamcılık hizmetleri sağlayan başarılı bir reklam şirketi olmaktadır. Ayrıca 2022 yılında Uluslararası Dublin Üniversitesi Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi Doktora programından mezun olmuş ve Akademik Doktor olmuştur.