Mağazanızın veya deponuzun emniyet ve güvenliğini sağlamak söz konusu olduğunda en etkili seçeneklerden biri panjurlarınızı onarmaktır. Bu modern güvenlik panjurları, yalnızca mekanınızın estetik çekiciliğini artırmakla kalmayıp aynı zamanda potansiyel tehditlere karşı sağlam koruma sağlayan hafif ve çekici bir çözüm sunar.

Panjurların kurulumu kolaydır ve herhangi bir boyut veya şekildeki kapı, pencere veya açıklığa uyacak şekilde uyarlanabilir ve her türlü ticari veya endüstriyel tesis için çok yönlü bir güvenlik çözümü sağlar.

Ancak panjurlarınız hasar görürse veya yıpranırsa güvenlik tehlikeye girebilir. Bu tür risklerden kaçınmak ve kepenkleriniz için optimum performansı sağlamak için, panjur onarımı veya değişimi için zamanında profesyonel yardım almak son derece önemlidir. İstanbul’da kaliteli panjur onarımı sağlama konusunda kapsamlı deneyimiyle panjurtamiri.gen.tr ekibimiz size hizmet verecektir.

Panjur tamiri onarım servisimiz, mevcut hasarları gidermek ve panjurlarınızı orijinal durumuna geri döndürmek için çalışmaktadır.

Panjurların bakımı, gelecekteki panjur onarım maliyetlerinden kaçınmanıza ve panjurlarınızı mükemmel çalışır durumda tutmanıza yardımcı olabilir.

Panjur Onarım Hizmetleri

Panjur tamiri mülkünüzün hayati bir parçası olduğunu anlıyoruz. Bu nedenle, hasarlı veya arızalı panjurları onarmak için İstanbul’da kapsamlı bir panjur onarımı hizmeti sunuyoruz. Son derece deneyimli kepenk onarım uzmanlarından oluşan ekibimiz, panjurlarınızın mümkün olan en yüksek standartlarda onarılmasını sağlayacaktır.

Panjur onarım uzmanlarımızın, İstanbul’da aynı gün panjur onarım hizmeti sunmaktadır. Bu nedenle, panjurlarınız hasar gördüyse ve acilen onarılması gerekiyorsa, onarımları gerçekleştirmek için 24 saat içinde yerinizde olabiliriz.

Aşağıdakiler dahil olmak üzere çok çeşitli panjur onarım hizmetleri sunuyoruz:

  • Hasarlı parçaların değiştirilmesi
  • Kırık yayların onarımı
  • Kapı hizalamasının ayarlanması
  • Kapı raylarının yağlanması
  • Kapı güvenlik cihazlarının kontrolü

Endüstriyel panjur, manuel panjur, ticari panjur ve ev tipi panjur vb. gibi her türlü panjur onarım hizmeti veriyoruz.

Acil Panjur Tamiri

Panjurlarınız hasar gördüyse veya arızalandıysa, mümkün olan en kısa sürede onarılması önemlidir. İşte bu noktada acil panjur onarım servisimiz devreye giriyor. Panjurlarınızı hızlı bir şekilde tamir ettirmenin önemini anlıyoruz, bu nedenle kepenklerinizi kısa sürede tekrar çalışır duruma getirmek için hızlı ve verimli bir onarım hizmeti sunuyoruz.

Panjur Kurulumu

Mülkünüzün güvenliğini artırmanın bir yolunu arıyorsanız, panjurları kesinlikle dikkate almak gerekir. Son derece deneyimli ve kalifiye ustalardan oluşan ekibimiz, panjurlarınızı monte ettirmek ve kepenklerinizin doğru şekilde takılmasını ve optimum performans göstermesini sağlamak için profesyonel bir panjur kurulum hizmeti sağlayabilir.

Panjur Bakım Hizmeti

Panjurlarınızı iyi durumda tutmak için yılda en az bir kez panjur tamiratınızı yaptırmanızı öneririz. Panjur Onarım şirketimiz, olası sorunları belirlemek için kepenk kapı sisteminizin kapsamlı bir incelemesini içeren bakım hizmeti vermektedir. Panjurlarınızın sorunsuz çalışmasını sağlamak için yağlama hizmeti de sunuyoruz.

Panjur Parçalarının Değiştirilmesi

Herhangi bir panjur parçasının çalışmaması durumunda; yerine getirmeniz gerekiyor. Bunun için bize güvenebilirsiniz. Önce tüm kapağı inceleyeceğiz ve ardından hangi parçanın değiştirilmesi gerektiğini size bildireceğiz. Onayınızdan sonra ekibimiz panjurlarınızın sorunsuz bir şekilde çalışmaya başlaması için o parçayı yenisi ile değiştirecektir.

Kaynak: panjurtamiri.gen.tr