Peeling cildinizin hava almadığını ve derisinin sertleştiğini hissettiğinizde en büyük kurtarıcınız olabilir. Elbette cildi sadece bu zamanlarda değil düzenli olarak uyguladığınız zaman daha fazla etkileri olduğunu görürlür. Ama cilt tipine uygun olan peeling yöntemi kullanılması son derece önemlidir.  Ciltte oluşan ölü derileri arındırmak güzelleşme ve pürüzsüz bir tene sahip olma gibi hayalleri olanlar peeling uygulamaları rahatlıkla deneyebilir.

Cildinizin kesinlikle bu uygulamalara ihtiyacı vardır. Üstelik sadece yüzünüzün değil tüm bedeninizin de peeling ihtiyacı olduğunu da bilmeniz gerekir. Zaten birkaç kere uygulandıktan sonra vazgeçemeyeceğinizi ipeksi bir cilde sahip olduğunuzu gözlemleyeceksiniz.

Peeling Uygulamaları Nasıl Yapılır?

Peeling ciltteki kızarıklık pütürlü doku leke renk değişiklikleri ve sarkma gibi problemleri engeller. Ciltte zamanında oluşan ve yapılan bakımların olumsuz etkisini önleyen ölü derinin temizlenmesi işlemini tanımlar. Alttaki temiz sağlıklı derinin ortaya çıkması için gerekli olan uygulamalardır. Kimi maske şeklinde uygulaması yapılırken, kimisi de cildin özenli bir şekilde temizlenmesi şeklidir. Birkaç farklı peeling çeşidi vardır.

 Bunlar yüzeysel orta derinlikte ve derin şeklindedir. Sağlıklı bir uygulama yapılabilmesi için hem cildinizi hem de uygulamanın ayrıntılarını iyi bir şekilde biliyor olmanız gerekir. Çünkü yanlış bir uygulama sonunda cildinizi tahriş edebilir ve buna bağlı çeşitli problemler ile karşılaşabilirsiniz. Mevsimine göre değişen peeling seçeneklerini https://www.petitemaison.com.tr/yuz-maskesi sitesinden temin edebilirsiniz.