Pola kart, anılarını her daim yanında taşımak isteyenlerin tercih ettiği hediyelik ürünlerden biri. En özel anılarınızı  dijtal ortamda bırakmak istemiyorsanız pola kart çeşitlerine Muhiku ile sahip olabilirsiniz. Kaliteli baskısı ve rengarenk seçenekleriyle  yaşam alanlarınızı renklendirecek hediyelik ürünlerden biri olan bu fotoğraflar en özel hediyeliklerden biri olarak karşımıza çıkıyor.

Kişiye özel hediye arayışında olanların değerlendirebileceği ürünler arasında yer alan pola kartlar, anılarınızı renk katacak ince detaylardandır. Eğer siz de sevdiğiniz birine anlamlı ve kendi hikayenizden oluşan bir hediye vermek isitiyorsanız pola kartların yaydığı enerjiden faydalanabilirsiniz.

Herkes hediye almayı sever. Fakat bazılarımız özellikle ince hediyelerden hoşlanırız. Sizin de hediye alacağınız yakınınız ince detaylar ile mutlu olan biri ise pola kartlar beklenen hediyelerden biri olacaktır. Çünkü rengarenk yapılara ve farklı ölçülere sahip pola kart çeşitleri ile en özel hediyeyi hazırlayabilirsiniz. Böylece sevdiğiniz kişiye anlamlı ve kişiye özel hediye hazırlamış olursunuz.

Muhiku’da yer alan pola kart fotoğraflarla sevdiklerinizi anılardan oluşan bir yolculuğa çıkarabilirsiniz. Kaybolmasından, silinmesinden korktuğunuz fotoğrafları çıkartarak her daim yanınızda yer alan hikayelere dönüştürebilirsiniz.

Kişiye özel değerlendirilebilecek hediyeler arasında yer alan pola kartların altında yer alan beyaz alanlar hediyenizi özellleştirmenize yardımcı oluyor. Dilerseniz gün, saat, mekan, kısa bir söz veya aranızda hikayesi olan bir şeyler yazarak fotoğrafınızı unutulmayacak bir hediyeye çevirebilirsiniz.

Yakınlarınıza özel hediyeler hazırlamanızı sağlayacak detaylar arasında yer alan pola kartları Muhiku’da yer alan hediye kutuları ile birlikte tercih edebilirsiniz. Örneğin, seçtiğiniz hediyeliklerin yanına fotoğraf çıktılarınızı ekleyerek süprizinizi daha anlamlı bir hale getirebilirsiniz.

Şirketinize Özel Fikirler için: Kurumsal Hediye

Kurumsal hediye; şirketlerin ilişkilerini güçlendirmek, çalışanlarını motive etmek, özel günlere anlam katmak için değerlendirdiği hediye seçenekleri arasında yer almaktadır. Şirketinize özel hediye kutusu arayışı içindeyseniz yenilikçi fikirler için Muhiku’yu tercih edebilirsiniz. Şirket içi ilişkilerinize anlam katacak bir çok konsept fikirden faydalanabilirsiniz. Böylece hem çalışanlarınızı mutlu edebilir, hem de şirket profiline olumlu katkıda bulunabilirsiniz.

Ayrıca kurumsal hediye, son zamanlarda popülerliğini artıran, şirketlerin en çok tercih ettiği hediye seçenekleri arasında yer almaktadır. Kurum içi paylaşımı artırmak için değerlendirebileceğiniz kurumsal hediye fikirlerini Muhiku’da bulabilirsiniz. Üstelik nasıl bir hediye tercih edeceğiniz konusunda detaylı araştırmalar yapmanıza gerek yok. Şirketlerin profiline göre hazırlanan veya sizin isteğiniz doğrultusunda düzenlenen pek çok hediye kutusu örneğine sahipsiniz.

Şirketiniz için kurumsal hediye arayışı içinde misiniz? Nasıl bir hediye tercih edeceğiniz konusunda net bir fikriniz yok mu? Muhiku’nun daha önce hazırladığı konsept kutulara göz gezdirerek ya da kurumsal hediyeler kataloğunu inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.

Böylece yılbaşı, motivasyon, hoş geldin, Kadınlar Günü gibi pek çok amaç için tercih edebileceğiniz kurumsal hediyeler için mesai saatinizden harcamanıza gerek kalmayacak!

Uzun ve karmaşık süreçlerin hepsine sizin için üstlenen Muhiku, ekip içi performansı artıracak, çalışanları mutlu edecek hediye kutularına imza atıyor.

Kurumsal hediye pek çok amaç ile tercih edilmektedir. Bunlar arasında;

  • Çalışanların motivasyonunu güçlendirmek,
  • Şirket ile çalışan arasındaki bağı sağlamlaştırmak,
  • Ekip sadakatini artırmak,
  • Kurumsal ilişkileri kuvvetlendirmek,
  • Özel günleri özenle hazırlanmış hediyeler ile değerli kılmak amacıyla tercih edilmektedir.

Şirketinize özel tasarlamış hediye kutuları ile verdiğiniz mesajı güçlendirebilir, iş dünyasında bir adım öne çıkabilirsiniz. İnce düşünceler ile tasarlanmış her hediye fikri sadece kişilerin değil, kurumlarında beklentileri karşılamaktadır. 

Sevdiklerinizi Mutlu Edecek Hediyelere Muhiku ile Sahip Olun!

Hediyeler, kişileri sevindirdiği gibi ilişkileri de güçlendirmektedir. Örneğin sevdiğiniz birini düşünerek hazırladığınız hediye kutusu ile özel bir hediye verebilir, unutamayacağı bir gün yaşamasını sağlayabilirsiniz.

Hediyeler pek çok amaçla kullanılsa da Muhiku’da asıl amaç mutlu etmektir. Muhiku, mutluluğun en büyük hayat enerjisinden biri olduğunu düşünerek sizleri mutlu edecek hediye kutularına imza atıyor. Mutlu olmak için sebep aramayan herkesin uğrak adresi olan Muhiku ile siz de sevdiklerinize anlamlı bir hediye verebilirsiniz.

Sevdiklerinize ilham verecek yenilikçi hediye fikirlerine de yine Muhiku üzerinden ulaşabilirsiniz. Çünkü burada yer alan her hediye sevdiklerinizi mutlu edebilmek için tasarlandı.  Yakınlarınız için özel bir hediye arayışı içindeyseniz ve sıradan hediyelerden uzaklaşmak istiyorsanız Muhiku’nun farklı konseptlere özel hazırlanmış hediye kutularına bakabilirsiniz.

İnceliklerle donatılmış bir kutu herkesi mutlu eder. Mutlu hediye fikri ile yola çıkan Muhiku, sevdiklerinizle özel anılar paylaşacağınız hediye önerileri ile geleneksel hediyelerden kurtulmanıza yardımcı oluyor. Üstelik dilerseniz hediyenizi kendiniz de tasarlayabilirsiniz. Kendi Kutunu Yap seçeneği ile kendi hikayenizi oluşturabilirsiniz. 

Farklı kategorilerden oluşan binlerce ürün sevdiklerinizi mutlu edebilmeniz için incelikle tasarlandı. Dolayısıyla kendi kutunuzu yapabileceğiniz gibi hazır hediye kutularından da faydalanabilirsiniz.

Kişiye özel baskılı ürünler, tasarım çiçekler, koleksiyon kutular, lezzeten ödün vermeyen hediye kutuları, konsept tasarımlar ve aradığınız pek çok hediye fikrine buradan ulaşabilirsiniz. Üstelik hediyem teslim edildi mi diye düşünmenize gerek yok. Muhiku ile hediyeler, İstanbul içi aynı gün sevdiklerinize teslim edilmektedir.