Polis olmak isteyenler, 27. Dönem POMEM başvurularının ne zaman olacağı hakkında araştırma yapıyor. 2020 yılında polis alımı ne zaman olacak? Polislik başvuruları ne zaman başlıyor? Sorularına cevap arayan adaylar, Emniyet Genel Müdürlüğü’nden yapılacak açıklamaya kilitlenmiş durumda. 26. Dönem POMEM ve polis alımı gerçekleşmiş, 7 bin polis alınmıştı. 27. Dönem POMEM detayları belli oldu. Detaylar haberimizde yer alıyor.

POLİSLİK BAŞVURULARI 2020 NE ZAMAN BAŞLIYOR?

2020 polislik başvuruları önümüzdeki aylarda başlıyor. Başvuruların Mart ya da Nisan aylarında yapılacağı konuşuluyor. Uzmanlar, öncelikle 26. Dönem polis seçme sonuçlarının açıklanacağını, polis adaylarının eğitime başlayacağını, sonrasında ise 27. Dönem POMEM ile ilgili detayların paylaşılacağını söylüyor.

2020 POLİS ALIMI NE ZAMAN OLACAK?

2020 polis alımı sınav tarihinin Mart ya da Nisan aylarında açıklanması bekleniyor. Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılacak açıklama ile tarihin önümüzdeki haftalarda netleşeceği konuşuluyor. Polis alımı, polislik sınavları ve başvuruları hakkında netleşmiş bir bilgi bulunmuyor.