Polis olmak isteyen gençler 27. Dönem POMEM zamanını araştırmayı sürdürüyor. En son geçtiğimiz yıl 26. Dönem POMEM polis alımı yapılmış, 27. Dönem ile ilgili merak edilen sorular yanıtlanmamıştı. Polislik sınavları ne zaman açıklanır? Polislik başvuruları 2020 ne zaman başlıyor? Polis alımı 2020 yılında hangi ayda olacak? 27. Dönem POMEM başvuruları hangi tarihte yapılacak? Sorularına yanıt arayan gençler, konu hakkındaki araştırmalarını sürdürüyor. Merak edilen detaylar haberimizde cevap buluyor.

2020 POLİSLİK SINAVLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

2020 Polislik sınavları tarihi henüz belli olmadı. 27. Dönem POMEM polislik başvurularının önümüzdeki aylarda yapılması ve 2020 yılının ortaları için bir sınav tarihi verilmesi bekleniyor. Ancak bu konuda bir engel var. Öncelikle 26. Dönem POMEM seçme sonuçlarının açıklanması bekleniyor. Bu açıklamanın ardından 2020 polislik sınavları hakkında açıklama yapılacak.

2020 POLİSLİK BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı, 2020 polislik başvuruları başlama tarihi hakkında bir açıklama yapmadı. Bu açıklamanın birkaç ay içinde yapılması bekleniyor. Uzmanlara göre, polislik başvuruları için yapılacak açıklama Mart ya da Nisan aylarında yapılabilir. Polis adaylarının büyük bir merakla beklediği 27. Dönem POMEM hakkında olacak gelişmeler sitemizde yer alacak.