Kanal Arıza Firması olarak kanalizasyon alt yapılarına profesyonel çözümler sunuyoruz. Ankara Kanal Açma firması bünyesinde barındırmış olduğu uzman ekip arkadaşları ve son teknolojik aygıtları ile tıkanan kanalların açılma işlemlerinde profeyonel bir hizmet sağlayan köklü bir firma olarak tanınmaktadır. Günümüzde en sık görülen alt yapı çalışmaları kanal açma olarak tespit edilmektedir. Bunun nedeni ise çoğalan evlerin, inşaatların olmasıdır.

Evlerde özellikle lavabolara atılan çözülemeyen maddeler, atık yağlar kanalların tıkanmasına ve taşmasına sebep olabilmektedir. Aynı zamanda fazla yağmur ve dolu yağışları da kanal borularını tıkamakta ve taşmalara neden olur. Bundan dolayı kanalların düzenli bir şekilde bakımı yapılmalıdır.

Bu kapsamda Ankara Kanal Açma firmamız uzman ekibiyle ve son model vidanjör araçlarımızla her daim müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Firmamızın misyonu müşteri memnuniyetini ve güvenini kazanmaktır. Bundan dolayı en uzman ekip arkadaşlarına ve son teknolojik ekipmanlara sahibiz.

Son Model Vidanjör Araçlarımız

Son model ve yüksek teknik donanımlı vidanjör araçlara sahip olmasıyla ön plana çıkan firma olarak tanınmaktadır. Kanal açma hizmetimizde firmamızın bünyesinde var olan uzman ekip arkadaşlarımız kanalların tıkanma nedeni üzerinde detaylı bir çalışma yaparak işlem sürecini basamak basamak ilerletmektedir. Daha sonra kanalların açılması için özel ekipmanlarımızla açma işlemi başlamaktadır.

Son model vidanjör araçlarımız ise bu kapsamda kanalların tıkanmasına neden olan pis su atıklarını ekiplerimiz tarafından araca gönderilerek kanal açma işlemini gerçekleştirmekteyiz. Vidanjör hizmeti kanal açma uygulamalarında dolayısıyla büyük bir rol oynayarak işlemlerin tamamlanmasını sağlamaktadır.

Uzman Ekibimizle Kanal ve Logar (Rögar) Temizleme

Jet kanal bünyesinde barındırmış olduğu uzman ekip arkadaşları ve son model vidanjör araçları ile tıkalı kanalların, Ankara Logar Temizleme taşan kanalların açılmasında hizmet veren sektöründe bir numaralı bir şirkettir. Kanal boruları farklı sebeplerden dolayı tıkanabilmektedir. Bu noktada firmamız son teknolojik ekipmanlarımızla kapsamlı bir değerlendirme yaparak meydana gelen problemleri çözüme kavuşturmaktadır.