Pubg Şekilli isimler tüm oyuncuların dikkatini çekmiştir. Ülkemizde ve dünyada en çok oynanan mobil oyunlardan olan PUBG Mobile’da 100 kişi arasından sağ çıkıp birinci olmak için kıyasıya rekabet ediyorsunuz. Özellikle oyun içerisinde birçok farklı kostüm, silah, araçlar gibi ekipmanlar mevcut. Pubg UC satın alarak bunları kendinize özgü değiştirebiliyor ve kendi karakterinizi hoşunuza giden şekilde donatabilirsiniz.

Oyun içi ekipmanların ve teçhizatların dışında kendinize özel isminizi şekilli yaparak, arkadaşlarınızın ve rakip düşmanlarında dikkatini üzerinize çekebilirsiniz. Oyunda sizin benliğinizi tanıtacak Şekilli Pubg isimlerini nasıl yazacağınıza göz atabilirsiniz. PUBG Şekilli Nick yapmak için bir sürü yöntem mevcut. Örneğin bir web sitesi aracılığıyla otomatik olarak ya da bir Android programı ile kendi nickinizi oluşturabilirsiniz.

Instagram Reels Video İndirme

Instagram’da beğendiğiniz Reels videolarını telefonunuza indirerek daha sonra izlemek veya sizde kendi profilinizden paylaşmak mı istiyorsunuz? O halde doğru yerdesiniz. Instagram Reels video indirme yazımıza giderek, Windows bilgisayarınızdan, Android işletim sistemli veya iOS işletim sistemli cihazlarınızdan-telefonlarınızdan Instagram Reels Videolarını rahatlıkla indirebilirsiniz. Ayrıca bu indirdiğiniz videoları telefonunuzda saklayabilir veya arkadaşlarınıla paylaşabilirsiniz.

Instagram video indirme, Facebook video indirme, Reels video indirme araçlarına şu an için herhangi bir yasak getirilmedi. Bu platformlardan indireceğiniz videoları ticari amaç gütmeksizin kullanabilir ve takipçilerinizle paylaşabilirsiniz. Ancak bu konuda sizlere tavsiyemiz özellikle Telifli videolar ve müzikleri indirerek bunları kendi profillerinizde kullanmayınız.

Facebook Video İndirme

Facebook, Youtube’den sonra dünyadaki en büyük video paylaşım platformu. Çoğu kişi bunu bilmese de Facebook’un çok büyük bir medya kütüphanesi mevcut. Hali hazırda milyonlarca videoya ulaşan Facebook videolarını bilgisayarınıza bir web sayfası aracılığıyla veya Windows uygulamasıyla indirebilirsiniz. Facebook video indirme işlemlerinizi telefonunuzdan da yapabilirsiniz. Android ve iOS işletim sistemleri mağazalarında bulunan bazı programlarla istediğiniz Facebook videolarını indirebilirsiniz.

Facebook video indirme konusunda çoğu videoda karşınıza gizli olduğu ibaresi çıkacaktır. Ancak bunun da çözümü var ve gizli Facebook videolarını indirebileceğiniz araçlar da mevcut. Bu araçları kullanırken sayfa kaynağını kopyalayıp bu araçlarda analiz ettirerek videoyu indirme penceresini açabilirsiniz.