Latince bir kelime olan, ‘’Selus Per Aqua’’ Türkçede, ‘’Sudan Gelen Sağlık’’ olarak bilinir. Gerçekten de öyledir. Romalılarda başlayıp günümüze kadar uzanan su terapilerine verilen bu isim, gerçekten hakkını vermekte. Suyun sesi, görüntüsü, vücudumuzda yarattığı rahatlatıcı his, içtiğimizde bile sağlığımıza kattığı büyük katkı, başka hiç bir şeyle kıyaslanamaz. Yaşamımızda bazı şeyler istediğimiz gibi gitmediğinde, eve gelip sıcak bir duş almak problemi çözmese bile daha sağlıklı ve huzurlu düşünmemizi sağlar. Üstelik bilimsel olarak da bilinen diğer yanı, vücutta biriken elektriği üzerimizden attığıdır. Günümüzde SPA merkezlerinin yaygın olarak revaçta olması, belki de bu rahatlamaya en çok ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda olmamızdan olabilir. Üstelik kısa süreli boş vaktimizi, farklı geçirip deşarj olmamız için büyük bir fırsat! Tüm bunlarla birlikte sevdiğimiz kişiyle huzur ve romantizmi bir arada yaşayabileceğimiz hoş bir akşama uzanacağınız başka bir sürprizle tanışmanızı isteriz, ‘’SPA’da Romantik bir Akşam’’! Deneyim hediyeleriyle yaşamınızı çok daha pozitif ve canlı hale getiren, bodo.com’un ‘’Romantik’’ kategorisinin en özel hediyelerinden biri!

SPA’da Romantik bir Akşam nasıl geçer?

Kirli hava, yoğun iş ve eğitim hayatı, stresi zirvede yaşadığımız dönemlerin sık oluşu, SPA’ya olan ihtiyacımızı da artırmakta. Harika bir masajın ardından sıcak suyun kaslarımızı gevşettiğini hissetmek, soğuk içeceğimizi yudumlarken sevdiğimizle eğlenceli sohbetler etmek, eve döndüğümüzde ise ertesi güne çok daha enerjik uyanabilmek elbette, bu deneyimle mümkün! Sevgiliniz ya da eşinize hediye ettiğiniz SPA’da Romantik bir Akşam deneyimini gerçekleştirmek üzere, belirlediğiniz akşam SPA merkezinin yolunu tutarsınız. Havlu, terlik ve bornoz gibi ihtiyaçlarınız kurum tarafından sağlanacaktır. Bu özel akşamın başlangıcında, alanında uzman terapistler tarafından ikinize eş zamanlı olarak, oldukça dinlendirici masaj terapileri yapılır. Bu rahatlamanın ardından jakuzide keyif sürmeye geçersiniz. Bu sırada dinlenmenize neşe katacak meyve tabağı ve içecekler de kurumun ikramı olur. Romantizm temalı akşamınızı, dilerseniz kafanızı dinlemek için kaçamak dilerseniz konuşmak istediğiniz konular hakkında huzurlu ortam olarak değerlendirebilirsiniz.

SPA’da Romantik bir Akşam nasıl satın alınır?

Sevdiğinizle eğlenmek ne kadar keyifli ise hem zihnen hem bedenen dinlenmek de o derece keyiflidir. Bu sebeple evlilik yıldönümü, tanışma yıldönümü, iş kutlaması, mezuniyet kutlaması, Yılbaşı, doğum günü gibi onu hoş sürprizlerle şaşırtmak istediğiniz zamanlar için bu hediyeyi tercih etmenizi öneririz. Hem hediye hem de kutlama mekanı ve etkinliği olarak sunabileceğiniz SPA’da Romantik bir Akşam deneyimini, bodo.com’un ‘’Romantik’’ kategorisi içinde bulabilirsiniz. Sepete ekledikten sonra kesinlikle tercih etmek isteyeceğiniz şık tasarımlı hediye kutuları arasından dilediğinizi seçin. Hatta bununla da kalmayıp genellikle belirsiz teslim tarihi sunan kurumlara karşın, bodo’da teslim saatlerine kadar güvence almanız mümkün. Satın alma işlemlerini de tamamladıktan sonra elinize ulaşan hediye kartını, bodo.com adresinden kolayca aktive ederek kullanıma açabilirsiniz. bodo şaşırtır sizi!