Sağlık turizmi her geçen gün daha da büyüyor ve ülke ekonomisine önemli bir katkı sunmaya devam ediyor. Sağlık sektöründeki eksikleri tamamlamak ve sağlık turizminin gelişimine katkı sunmak amacıyla projelendirilen doktorumsun.com, bu konuda önemli bir açığı kapatmak için hizmete girdi. Sağlık alanında daha önce birçok farklı kategoride kendisini kanıtlamış olan proje sahipleri, bu kez dijital bir yenilikle karşımıza çıktı.

Murat Kaynak projelerine devam ediyor

Engin Kaynak ile Vita Ambulans Hizmetleri’ni kuran Murat Kaynak, Vita Sağlık Grubu’ndan sonra Apeks Sağlık Grubu ile ulusal olarak kendilerini tanıtmış ve sağlık sektöründe aday oldukları dalda “En İyiler Ödülü”ne layık görülmüşlerdi.

Sağlık turizminin yeni merkezi: doktorumsun.com

Araştırmacı ve yenilikçi özellikleri ile sağlık sektörüne önemli katkılar sunmaya devam eden girişimci Murat Kaynak, sektörel bazlı eksikleri ve sağlık turizminde Türkiye’nin geldiği noktayı göz önünde bulundurarak doktorumsun.com projesini geliştirdi. doktorumsun.com projesi ile herkes yakınındaki hekimlere kolayca ulaşabilecek ve dilediği hekimden basit şekilde randevu alabilecek.

Sadece Türkçe olarak hizmet vermeyen, aynı zamanda İngilizce ve Arapça dillerinde de projelendirilen dijital sağlık portalı, Avrupa ülkeleri ve Arap ülkelerini Türk hekimleri ve Türk sağlık sistemi ile buluşturacak. Sağlık turizmine ağırlık vererek ülke ekonomisine önemli bir katkı sağlanması da projenin hedefleri arasında yer alıyor.

Doktorumsun.com’da neler var?

doktorumsun.com’da bölgenizdeki yakın doktorları listeleyebilir, hekimlerden randevu alabilir ve doktorlara sağlıkla ilgili her türlü soruyu sorabilirsiniz. Beyin Ve Sinir Cerrahisi'nden Ortopedi ve Travmatoloji'ye, Kadın Hastalıkları ve Doğum konularından Kulak Burun Boğaz sorunlarına, Genel Cerrahi'den Göz Hastalıkları'na, sağlığa dair tüm uzmanlık alanlarındaki doktorlar sorularınıza en kısa sürede cevap veriyor.

Aradığınız doktorun detay sayfasına girerek hekimin iletişim bilgilerine de kolayca ulaşabilirsiniz. Doktorun kariyer sayfasından hekimin eğitimi hakkındaki detayları görebilir, değerlendirmeler bölümünden ilgili doktorla ilgili yapılan yorumları inceleyebilirsiniz. Hekimin hizmet verdiği yer ve uzmanlık alanları da yine detaylar arasında yer alıyor. doktorumsun.com sitesinde sağlığa dair aradığınız tüm ayrıntıları bulacak ve sorularınıza daha kısa sürede yanıt alabileceksiniz.