Son dakika İzmir konserleri haberleri… Sena Şener izmir konser etkinliği 2021 detayları belli oldu. 13 Kasım 2021 Cumartesi günü saat 20.30’da İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bulunan Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda sahneye çıkacak olan sanatçı, sevilen şarkılarını İzmirli hayranları için seslendirecek.

Sena Şener izmir konseri bilet fiyatları belli oldu. 1. Kategori: 134,50 TL ve 2. Kategori: 113,00 TL olacak. Etkinliğe katılmak isteyenler, 2 doz aşı olduklarını gösteren aşı kartlarını yanlarında bulundurmak zorunda olacak. 1 doz aşı olanlar ya da hiç aşı olmayanlar ise son 48 saat içinde yapılmış negatif PCR testlerini girişte görevlilere gösterecek. Aşı kartı ya da PCR testi sonucu olmayanlar konser alanına alınmayacak.

Sena Şener İzmir konserinde tüm salgın tedbirleri uygulanacak. Konsere maskeli girilecek ve maske konser süresince çıkarılamayacak. Bu kurala uymayanlar ise görevliler tarafından konser alanı dışına çıkarılacak. Oturma düzeni sosyal mesafeye göre düzenlenecek. 8 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmayacak. 8 yaşından büyük olanlar ise bilete tabi olacak.

Sena Şener izmir konser etkinliği 2021

  • Etkinlik adı: Sena Şener izmir konseri 2021
  • Konser yeri mekanı: Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu / Karşıyaka/ İzmir
  • Konser tarihi saati: 13 Kasım 2021 Cumartesi / 20.30

son dakika izmir haberleri