Sertleşme sorunu, erkek cinsel işlev bozukluklarının en yaygınıdır. Erektil disfonksiyon olarak da bilinen bu durum, pek çok çiftin ilişkisinin olumsuz yönde ilerlemesine neden olabilmektedir. Cinsellik, çiftleri birbirine bağlayan önemli bir bağdır. Her hangi bir cinsel sorun yaşandığında bu bağ da zarar görebilmektedir. Bu yüzden sertleşme sorunu önemsenmeli ve en kısa sürede tedavi edilmelidir. Cinsel işlev için gerekli olan sertleşmenin oluşmaması ya da sertleşmenin cinsel ilişki boyunca sertliğini koruyamaması anlamına gelen sertleşme sorunu, çeşitli yöntemlerle tedavi edilebilen bir sorundur.

Sertleşme Sorunu tedavisi

Sertleşme sorunu tedavisi için öncelikle sertleşme sorununun altında yatan nedenlerin bilinmesi gerekir. Tıbbi açıdan bakıldığında uzmanlar, sertleşme sorununu organik kaynaklı ve psikojenik  kaynaklı sertleşme bozuklukları olarak iki ana grupta toplarlar. Organik kaynaklı olanlar  genellikle merkezi sinir sistemindeki veya ereksiyon yolakları üzerindeki nörolojik bir sorundan kaynaklanırlar. Arteriel bozukluklar, pelvis cerrahisi, radyoterapi, doğuştan veya sonradan gelişen venöz tıkanıklıklar, organik kaynaklı sertleşme sorununun sebepleri olarak görülürler. Bazen bu sebeplerin . endokrinolojik faktörler (anormal hormonal ortam) ve penil veya kavernozal faktörler (ör. fibrozis ve eğrilikler) olarak çeşitlendiğini de görebiliriz.

Psikolojik kaynaklı sertleşme sorunları depresyon, kaygı ve diğer psikolojik sorunlar sonrasında ortaya çıkan cinsel işlev bozukluklarıdır.

Erektil disfonksiyon tedavisi için ilaç ve cerrahi müdahaleler bir seçenek olabilirken günümüz teknolojisinin sunduğu yeni tedavi yöntemleri, bu seçeneklerin daha az tercih edilmesini sağlamıştır. Bu tedavilerin başında Modus ED SWT tedavisi en çok talep gören ve en başarılı sonuçlar veren tedavi yöntemidir.

Sertleşme sorunu Modus ED SWT tedavisi

Sertleşme sorunu Modus ED SWT tedavisi, şok dalga tedavisi olarak da bilinen bir tedavi yöntemidir. Son teknoloji cihazlarla yapılan bu tedavi, günlük rutininizi bozmadan yaptırabileceğiniz bir tedavi şeklidir. Erkek cinsel organı, damar yapısının ince olması ve en ufak sorunda kolayca tıkanabilmesi, sertleşme sorununda en önemli sebeptir. Modus ED SWT tedavisi ile bu ince damar yapısı genişletilip tıkanmaların önüne geçilmektedir. Tedavi boyunca tıkalı damarlara şok işlemi uygulanmasıyla damarların kısa sürede genişlemesi sağlanır ve  böylece kan akışı normale döner. Kan akışının normale dönmesi sertleşme sorununun çözülmesi için temel faktördür.  Aynı zamanda da yeni damar oluşumu(neovaskülarizasyon)  da sağlayabilen Modus ED SWT tedavisi, hem sertleşme sorunu hem de peyroine sorunu tedavisindeki en etkili ve hızlı yöntemdir.

Son teknoloji Modus ED SWT cihazı, ayarlanabilir yapısıyla kişiye ve soruna özel tedavi imkanı da sunabilen hızlı ve sonuç odaklı bir tedavi imkanı sunar.

Diğer tedavi yöntemlerinden farkları

Acısız, ağrısız, narkozsuz bir tedavi yöntemi olması, şok dalga tedavisini diğer tedavi yöntemlerinden ayıran en önemli özelliğidir. Diğer tedavi yöntemlerinden ilaç tedavisi, daha uzun soluklu ve başarı oranı daha düşük bir tedavi yöntemidir. Cerrahi müdahaleler ise narkoz dolayısıyla risk barındırır ve başarı oranı yüzde elli civarındadır. Modus ED SWT tedavisinde başarı oranı %60-80 arasında değişir ve diğer yöntemlere göre bu rakam çok başarılı rakamlardır.

İlaç tedavisi ve cerrahi müdahale, kişilerin günlük hayatını etkileyebilen tedavi yöntemleridir. Şok dalga tedavisinde ise, kişiler 20 dakikalık seans sonrası yürüyerek normal hayatına geri dönebilir. Herhangi bir yan etkisi de olmadığı için, kişilerin yaşam kalitelerinde sorun yaratmaz.

Fizyoterapi, ortopedi, veterinerlik uygulamalarında da kullanılabilen bir yöntem olan Modus ED SWT tedavisi, teknolojinin insanlara sunduğu en büyük hediyelerden biridir. Erkeklerin daha doğrusu çiftlerin cinsel tedavisi için en etkili yöntem olan Modus ED SWT tedavisi, başarı oranlarıyla en çok tercih edilen yöntemdir.