Sıradan ürünler içerisinde gün boyu kalmak pek çok kişi için istenmeyen bir durumdur. İş kıyafetleri konusunda farklı tasarımlar oluşturan Sevcan Durmaz 15 yıllık tecrübesi ile kurmuş olduğu markası sayesinde hedeflerine kısa sürede ulaştı. Markanın kişiliği, hedef kitlesi ile uyumlu olarak, çalışanlar için iş kıyafetleri tasarımları ile dikkat çekiyor. Logo, slogan, ambalaj ve markanın bütün öğeleri ile özdeşleşen tasarımlar profesyonel bir tecrübe ile oluşturuldu. Aynı zamanda çalışanların rahatı için içerisinde kendilerini özel hissedebilecekleri tasarımlar sunuldu.

Marka, moda akımını yakından takip ederek iş kıyafetlerinde modern bir görüntüyü hedefledi ve ortaya çıkan ürünleri ile büyük beğeni topladı. Sevcan Durmaz'ın özel tasarımları modaya uygunluğu ile pek çok çalışanın mutluluğunu sağlanmış oldu. Bugün 30'un üzerinde kurumsal firmaya hizmet veren ve sahip olduğu ürün kalitesi sayesinde büyük ilgi gören marka, iş kıyafeti denilince ilk akla gelen yerlerden biri oldu. Tüm firmaların beğenisini toplayan Giviu, ihracat kalitesinde ürünler pazarlıyor. İş kıyafetlerinde toptan hizmet veren marka severek kullanacağınız pek çok özel tasarımı sizler için oluşturuyor.

Giviu 15 Yıldır Bu Günlerin Hayalini Kuruyor

Sevcan Durmaz uzun bir süre İşmont’da çalışarak profesyonel olmuş, daha sonra 2 yıl Kardelen Tekstil’de tasarım bölümünde kullanışlı iş kıyafetlerini sektöre kazandırmıştır. Uzun bir süre Aykut Tarakçıoğlu’nun yanında çalışarak kendini geliştiren Durmaz, tasarımcı olarak başlamış olduğu bu alanda artık bir patron oldu ve Türkiye'nin gururu haline geldi. İş kıyafetlerine özel tasarım sağlayan Sevcan Durmaz, kuruluşunun Türkiye'nin en özel iş kıyafeti firması olmasını sağladı. 17 kişilik ekibi ile faaliyetlerini sürdüren Sevcan Durmaz ihracat kalitesinde ürünler oluşturuyor. Endüstriden sağlığa, güvenlikten temizliğe, lojistikten havayollarına pek çok sektör için özel ürünler oluşturuyor. Hem firmanın talepleri hem de kendi özgün tasarımlarını birleştirerek farklı iş kıyafetleri sunuyor.

Kendini geliştiren ve iş kıyafetlerinde moda trendlerini takip ederek bir devri kapatan Giviu tasarımcısı Sevcan Durmaz girişimci bir iş kadını olarak adından söz ettiriyor. Türkiye'nin önde gelen isimlerinden biri haline gelerek başarı öyküsü dilden dile dolaşıyor. Hem iş elbiseleri hem güvenlik elbiseleri hem de ayakkabı ve iş pantolonları modellerini sağlıyor.