2021 - 2022 Sezonu Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Demir Grup Sivasspor Süper Kupa mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Sivas Trabzon Süper Kupa maçı ne zaman 2022 ve Süper Kupa finali ne zaman nerede oynanacak? Sorularının yanıtı ortaya çıktı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, süper kupa maçının tarihi ve saati ile maçın oynanacağı stat bilgisi paylaşıldı.

TFF’den yapılan açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun değerlendirme yaptığı, yapılan değerlendirmenin sonucunda, Trabzonspor ile Demir Grup Sivasspor’un arasında oynanacak Turkcell Süper Kupa maçının yerinin kesinleştiği gameofbet kaydedildi. Yapılan açıklamada, 10 Haziran 2023 tarihinde İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’nin bir hazırlığı mahiyetinde, Sivas Trabzon maçının bu statta oynanmasına karar verildiği dile getirildi.

Sivas Trabzon Süper Kupa maçı ne zaman 2022

Sivas Trabzon Süper Kupa maçı 30 Temmuz 2022 tarihinde oynanacak. Süper Lig Şampiyonu Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Demir Grup Sivasspor 30 Temmuz Cumartesi günü saat 20.45’te karşı karşıya gelecek. Maç, Şampiyonlar Ligi provası niteliğinde bir karşılaşmaya sahne olacak. Turkcell Süper Kupa müsabakasını UEFA yetkilileri de gözlemci olarak izleyecek.

Süper Kupa finali ne zaman nerede oynanacak?

Süper Kupa finali 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 20.45’te İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak. 20.45’te başlayacak maçta iki güçlü takım Süper Kupa’yı almak için yeşil sahada mücadele edecek.