Televizyon ekranlarında izleyicilerle sık sık buluşan ve aynı heyecanla izlenmeye devam eden Sosyete Şaban filminin çekim ve yayın detayları merak ediliyor. Sosyete Şaban filminin çekildiği çiftlik nerede, Sosyete Şaban filmi nerede çekildi hangi köyde çekildi, Sosyete Şaban filmi kaç yılında çekildi, Sosyete Şaban oyuncuları isimleri nedir? sorularının yanıtları ortaya çıktı. Başrolde Kemal Sunal ve Perihan Savaş’ın yer aldığı film izleyenleri yine kahkahaya boğacak. Sosyete Şaban filminin senaryosunu usta oyuncu Kemal Sunal, Kartal Tibet ve İhsan Yüce birlikte yazdı. Yapımcısı Yahya Kılıç olan filmin yönetmen koltuğunda ise Kartal Tibet oturdu. Müziklerini Cevat Sezer’in hazırladığı film komedi ve dram türleri ile ekranlara geldi. Cem Film tarafından çekilen Sosyete Şaban filminde köylü ve zengin Şaban Ağa ile şehirli ve güzel Peri’nin hikayesi ekranlara geliyor. Sosyete Şaban filmi hangi köyde çekildi, filmdeki çiftlik nerede, Sosyete Şaban ne zaman çekildi, oyuncu kadrosu kimler var sorularının yanıtları haberimizde concordebet yer alıyor.

Bergen filmi nerede çekildi ne zaman çekildi Bergen filmi hangi kanalda oynuyor oyuncuları isimleri Bergen filmi nerede çekildi ne zaman çekildi Bergen filmi hangi kanalda oynuyor oyuncuları isimleri

Sosyete Şaban filmi kaç yılında çekildi?

Sosyete Şaban filmi 1985 yılında çekildi. 95 dakika süren filmde Peri’nin babası Kadir paraya sıkışır ve borç almak için Şaban Ağa’nın kapısını çalar. Kızı ile Şaban Ağa beşik kertmesidir. Bunu kullanmak isteyen Kadir, kızı Peri’yi de ikna eder. Şaban Ağa, beşik kertmesi olan Peri ile evlenir ancak Peri düğün günü köyden kaçıp gider. Gururu kırılan Şaban Ağa bambaşka bir adam olmaya karar verir.

Sosyete Şaban filminin çekildiği çiftlik nerede?

Sosyete Şaban filminin çekildiği çiftlik İstanbul’un Sarıyer ilçesindedir. Günümüzde İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sarıyer Köyü olarak bilinen yer 80’li yıllarda Bilezikçi Çiftliği olarak bilinen bir çiftlik eviydi. Filmin çekimlerinin önemli bölümü burada ve çevresinde yapılmıştır. Bilezikçi Çiftliği'nde ve çevresinde çekim setleri kurularak filmin çekimleri tamamlanmıştır.

Müjdemi İsterim filmi nerede çekildi ne zaman çekildi hangi kanalda oynuyor oyuncu kadrosu Müjdemi İsterim filmi nerede çekildi ne zaman çekildi hangi kanalda oynuyor oyuncu kadrosu

Sosyete Şaban filmi nerede çekildi?

Sosyete Şaban filmi Sarıyer ilçesinde bulunan Bilezikçi Çiftliği’nde çekildi. Üniversitenin Orman Fakültesi sınırları içine dahil olan yer Sarıyer ilçesinin Büyükdere sırtlarında bulunmaktadır. Bilezikçi Çiftliği ayrıca Bilici Çiftliği olarak da bilinmektedir. Bilezilçi Çiftliği’nin 1800’lü yıllarda Darphane Nazırı olan Boğos Bilezikçiyan tarafından kurulduğu bilgisi var. Film İstanbul Sarıyer'de çekilmiştir.

Sosyete Şaban filmi hangi köyde çekildi?

Sosyete Şaban filmi İstanbul’un Sarıyer Köyü’nde çekildi. Sarıyer Büyükdere sırtlarında bulunan Bilezikçi Çiftliği’nde ve çevresinde çekim setleri kuruldu. Şaban Ağa’nın evi Sarıyer ilçe sınırlarında bulunmaktadır. Günümüzde bu alanı İstanbul Üniversitesi kullanıyor. Sosyete Şaban filmi farklı tarihlerde ve kanallarda izleyicilerle buluşmaya concordebet giriş devam ediyor.

Vazgeç Gönlüm filmi nerede çekildi kaç yılında çekildi oyuncuları isimleri hangi kanalda oynuyor? Vazgeç Gönlüm filmi nerede çekildi kaç yılında çekildi oyuncuları isimleri hangi kanalda oynuyor?

Sosyete Şaban filmi oyuncuları isimleri

  • Kemal Sunal - Şaban Ağa / Dilaver Bey
  • Perihan Savaş - Peri
  • Kenan Pars - Kadir
  • Saime Bekbay - Kadir'in Eşi
  • Süleyman Turan - Ali
  • İhsan Yüce - Kahya
  • Sırrı Elitaş - Şehmuz
  • Hayri Caner - Şükrü
  • Reha Yurdakul - Numan
  • Celal Yonat - Cinci Hoca
  • Yüksel Gözen - Yemek Öğretmeni
  • Orhan Aydınbaş - Fransızca öğretmeni
  • Yaman Tüzcet - Dans öğretmeni

Yasemin'in Tatlı Aşkı filmi nerede çekildi kaç yılında çekildi oyuncuları isimleri hangi kanalda? Yasemin'in Tatlı Aşkı filmi nerede çekildi kaç yılında çekildi oyuncuları isimleri hangi kanalda?