Geçtiğimiz sezon Türkiye - Yunanistan mücadelesine sahne olan Survivor'ın yeni sezonu için geri sayım başladı. Hayranlarının merakla beklediği Survivor için de yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı, daha önce yaptığı açıklamada Survivor 2020'de Ersin Korkut ve Uğur Pektaş'ın büyük ihtimalle Survivor 2020'de yer alacağını ifade etmişti. Peki Survivor 2020 kadrosu - yarışmacıları belli oldu mu? Survivor 2020 ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde...

Survivor 2020 kadrosu - yarışmacıları, ne zaman başlayacak

SURVIVOR 2020 KADROSU - YARIŞMACILARI

Geçtiğimiz sezondan farklı olarak Survivor 2020, bu sezon ünlüler - gönüllüler formatında yapılacak. Survivor 2020 kadrosundan ise şimdilik iki isim belli oldu. Ünlüler kadrosunda Ersin Korkut'un yanı sıra eski şampiyon Uğur Pektaş da yer alacak. Acun Ilıcalı, yaptığı açıklamada Uğur Pektaş'ın yüzde 90 ihtimalle yarışmaya döneceğini ifade etti. Yarışmada yer alacak yeni isimlerin, yarışmanın başlamasına kısa süre kala açıklanması ve Survivor kadrosunda yer alacak yarışmacıların belli olması bekleniyor.

Survivor 2020 kadrosu - yarışmacıları, ne zaman başlayacak

SURVIVOR 2020 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Geçtiğimiz sezon Türkiye ve Yunanistan'da çekildiği için iki farklı prodüksiyon masrafı doğan ve bu nedenle yüksek maliyet yaratan Türkiye - Yunanistan formatı, bir daha çekilmeyecek. Acun Ilıcalı, yaptığı açıklamada Survivor 2020'de farklı bir format olacağını ve Türkiye - Yunanistan formatından beklediklerini alamadıklarını ifade etmişti. Ilıcalı, yarışmanın iki ülke için faydalı olduğunu sözlerine eklemişti. Geçtiğimiz sezon 2 Şubat'ta başlayan Survivor'ın yeni sezonuyla ilgili de bilgiler gelmeye devam ediyor. Yarışmanın Ocak ayının sonu, Şubat ayının başı itibarıyla başlaması bekleniyor. Prodüksiyon veya yarışmacı seçimlerinde herhangi bir aksaklık yaşanması halinde ise yarışmanın başlangıcının Şubat ayının sonuna sarkacağı ifade ediliyor.