Survivor All Star 2022 heyecanı TV8 ekranlarında devam ediyor. En güçlü şampiyonluk adayları arasında yer alan Adem Kılıçcı’nın yaşamına dair ayrıntılar merak ediliyor. Survivor Adem Kılıçcı nereli, Survivor Adem evli mi sevgilisi kim, Survivor Adem ne iş yapıyor, Survivor Adem boyu kaç sorularının yanıtları araştırılıyor. Survivor’ın eski şampiyonları arasında yer alan Adem Kılıçcı, Ünlüler Takımı’nda etkin bir performans sergiliyor.

Survivor yarışmasında 2017 yılında ve 2018 yılında finale kalan ve 2018 yılında gösterdiği performans ile milosbet şampiyon olan Adem Kılıçcı, Survivor All Star’ın da en ciddi şampiyonluk adayları arasında bulunuyor.

Survivor Adem Kılıçcı nereli?

Survivor All Star yarışmacısı Adem Kılıçcı Ağrılıdır. 5 Mart 1986 yılında dünyaya gözlerini açan Adem, çok küçük yaşlarında boks sporu ile ilgilenmeye başlamıştır. 2 kız ve 2 erkek kardeşi olan Adem Kılıçcı, baba tarafından Kafkas Türklerindendir. Adem Kılıçcı’nın annesi ise Erzurumludur.

Survivor Adem boyu kaç?

Survivor All Star yarışmacısı Adem Kılıçcı’nın boyu 1.85’tir. Survivor’a 75 kiloda katılan Adem’in güncel kilosu bilinmiyor. 21 yaşına kadar Ağrı’da yaşayan, sonrasında ise İstanbul’a giden Adem, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Adem Kılıçcı Fenerbahçe Boks Şubesi üyesidir.

Survivor Adem ne iş yapıyor?

Survivor 2022 All Star yarışmacısı Adem Kılıçcı beden eğitimi öğretmenliği işi yapıyor. Ayrıca boks sporu ile ilgileniyor. Adem Kılıçcı, Türkiye’yi milli takım seviyesinde temsil etmiştir. Dünya Boks Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanmış ve olimpiyatlara da katılmıştır. Ayrıca birçok dünya şampiyonasında da madalyalar elde etmiştir.

Survivor Adem Kılıçcı evli mi sevgilisi kim?

Survivor 2022 yarışmacısı Adem Kılıçcı evli değildir. Bekar olan Adem Kılıçcı’nın özel hayatına dair bilgi yok. Adem Kılıçcı’nın Sportial adlı spor salonu bulunmaktadır. İstanbul Maltepe ve Dragos’da 2 şubesi vardır.