Survivor All Star heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmacılardan Atakan Arslan’ın yaşamına dair detaylar merak ediliyor. Survivor Atakan aslen nereli, Survivor Atakan boyu kaç cm, Survivor Atakan eşi kim oğlunun adı ne sorularının yanıtları araştırılıyor. Survivor yarışmasına daha önce de katılan ve 2016 yılında katıldığı yarışmada şampiyon olan Atakan Arslan fiziksel özellikleri ve mücadele hırsı ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Dövüş sporları ile ilgilenen ve bu alanda onlarca ödülün sahibi olan Atakan Arslan, Avatar Atakan lakabı ile jojobet tanınıyor. Spor hayatına basketbol ile başlayan, 16 yaşında ise vücut geliştirme sporu ile devam eden Avatar Atakan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve o gün bu gündür bu sporla onlarca başarıya imzasını atmıştır.

Survivor Atakan aslen nereli?

Survivor All Star yarışmacısı Atakan aslen Sivaslıdır. 27 Ağustos 1989 yılında Sivas’ta dünyaya gözlerini açan Atakan Arslan, Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na parkur rekoru kırıp okul birincisi olarak girmiştir. Eğitimine halen devam etmektedir. Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil etmekte, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkmaktadır.

Survivor Atakan boyu kaç cm?

Survivor All Star yarışmacısı Atakan Arslan’ın boyu 1,84 cm’dir. Avatar Atakan, 2011 yılında Özbekistan'da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazanmış ve bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getirmiştir.

Survivor Atakan eşi kim?

Survivor Atakan Arslan’ın eşi 2017 yılında evlendiği Serap Korkmaz’dır. Çiftin 2018 yılında Leon Aslan Arslan isimli bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. 2016 Survivor şampiyonluğu sonrası ringlere dönüp, Mix Fight Gala organizasyonunda 81 kilo dünya şampiyonluk maçına çıkıp, Kevin Brenda'yı ikinci rauntta nakavt etmiştir. 3 Aralık 2016'da kemerini korumak için Marco Pique ile dövüşmüş ve 3 raunt sonunda rakibini yenerek kemerini korumuştur. Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik de yapmaktadır.