Survivor All Star 2022 yarışmacılarından Batuhan Karacakaya’nın hayatına dair detaylar merak ediliyor. Survivor Batuhan boyu kaç cm, Survivor Batuhan aslen nereli, Survivor Batuhan hangi dizilerde oynadı ve Survivor Batuhan burcu ne sorularının yanıtları araştırılıyor. Geçtiğimiz yıl yine TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasında Ünlüler takımında yer alan Batuhan Karacakaya, çocukluk yaşlarında oyunculuk kariyerine başladı ve birçok farklı dizi ve filmde aldığı dikkat çeken rollerle kariyerini sürdürdü.

Setlere ilk adım attığında 11 yaşında olan Batuhan Karacakaya, 14 yıldır ekranlarda yer almaya devam ediyor. Bir dönemin reyting rekortmeni Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Bülent Ziyagil karakteri ile hafızalara kazınan ve şöhret kapılarını aralayan Batuhan, devam eden yıllarda birçok dizi ve filmde rol almıştır. Diriliş Ertuğrul dizisinde Dündar Bey rolü ile daha geniş çevrelerce tanınan Karacakaya, oyunculuğunun yanı sıra sporcu kimliğiyle de güvenilir bahis siteleri öne çıkmaya devam ediyor.

Survivor Batuhan aslen nereli?

Survivor 2022 All Star yarışmacısı Batuhan Karacakaya aslen İstanbulludur. 5 Şubat 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açan Karacakaya, Nişantaşı Üniversitesi İngilizce mimarlık bölümünden mezun oldu ve Batuhan’ın babası da mimar.

Survivor Batuhan boyu kaç cm?

Survivor All Star yarışmacısı Batuhan Karacakaya’nın boyu 1.82 cm’dir. Yarışmaya katıldığında 75 kiloda Batuhan’ın güncel kilosu bilinmiyor. Fiziksel değişimini yüzmeye borçlu olduğunu söyleyen Karacakaya, kendisini kişilik olarak da vücut olarak da geliştirdiğine dikkat çekiyor. Batuhan Karacakaya, dizilerde rol aldığı yıllardan itibaren yüzdüğünü, bunun yanı sıra vücut geliştirme ile de ilgilendiğini, olumlu şekilde geri dönüşler alınca da bundan vazgeçmeyip devam ettiğini sözlerine ekliyor.

Survivor Batuhan hangi dizilerde oynadı?

  • Diriliş: Ertuğrul (4 Sezon, Dündar Bey, 2016-2017)
  • Umutsuz Ev Kadınları (3 Sezon, Mert, 2011-2013)
  • Sen De Gitme (Selim, 2011)
  • Aşk-ı Memnu (2 Sezon, Bülent Ziyagil, 2008-2009)
  • Bıçak Sırtı (Murat Ertuğrul, 2007)
  • Beşinci Boyut (Arif/Emre, 2005)
  • Büyük Buluşma (Tunç, 2004)

Batuhan Karacakaya ayrıca, Uzun Hikaye (Mustafa (15 Yaş, 2012), Aşk Tesadüfleri Sever (Özgür, 2011), Bekle Beni (Salih, 2010) ve Dersimiz Atatürk (2009) filmleri ile beyazperdede yer almıştır.

Survivor Batuhan burcu ne?

5 Şubat 1997 doğumlu olan Survivor 2022 yarışmacısı Batuhan Karacakaya’nın burcu Kovadır. Survivor 2021’de de yer alan ve Ünlüler takımında yarışıp 7. olan Karacakaya, 2022 All Star yarışmasına yeniden katılmıştır ve bu yılın iddialı şampiyonluk adayları arasında yer almaktadır.