Survivor 2022 All Star yarışmacısı Berkan Karabulut’un hayatına dair detaylar merak ediliyor. Survivor Berkan kaç yaşında, Survivor Berkan boyu kaç burcu ne, Survivor Berkan evli mi sevgilisi kim, Survivor Berkan ne iş yapıyor mesleği ne sorularının yanıtları araştırılıyor.

Erken yaşlarda spora başlayan ve eğitim sürecini farklı okullarda tamamlayan Berkan Karabulut, ailesinde sporcu olmamasına rağmen, kendisini erken yaşlarda spora yönlendirdiklerini kaydetmişti. Okul hayatı farklı eğitim kurumlarında yeni arkadaşlar edinerek geçen Berkan Karabulut, o yılların kendisine önemli katkılar sağladığını betmatik dile getiriyor.

Survivor Berkan kaç yaşında?

23 Eylül 1994 İstanbul doğumlu olan Survivor 2022 yarışmacısı Berkan Karabulut 28 yaşındadır. İstanbul’a göçen Yugoslav bir ailenin 3 çocuğundan biri olan Berkan, 7 yaşında futbola başlamıştır ve ayrıca 2 yıl A Takım seviyesinde profesyonel olarak basketbol oynamıştır. Üniversite yıllarında fitness ile tanışan ve fitness eğitmenliğine başlayan Berkan Karabulut, kendisine ait spor salonunda fitness eğitimleri veriyor.

Survivor Berkan boyu kaç?

Survivor All Star yarışmacısı Berkan Karabulut’un boyu 1.93 cm’dir. Survivor’a daha önce de katılan ve o zaman yarışmaya 97 kilo ile başlayan Berkan, 81 kiloya kadar düşmüştü.

Survivor Berkan burcu ne?

23 Eylül doğumlu olan Survivor 2022 yarışmacısı Berkan Karabulut’un burcu terazidir. TV8 ekranlarında 2020 yılında yayınlanan Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasına yedek oyuncu olarak dahil olan ve yarışmaya damga vuran isimlerden biri olan Berkan Karabulut, Survivor 2020’yi dördüncü olarak tamamlamıştı.

Survivor Berkan evli mi sevgilisi kim?

Survivor 2022 yarışmacısı Berkan Karabulut evli değildir. Bekar olan Berkan Karabulut’un sevgilisi ise Lale Zuzanna Onuk’tur. Uzun yıllardır birlikte olan çift, sosyal medya hesaplarından da sık sık aynı karede oldukları fotoğrafları paylaşıyor.

Survivor Berkan ne iş yapıyor?

Survivor All Star yarışmacısı Berkan Karabulut spor ve fitness eğitmenliği işi yapıyor. Kişisel gelişim, pilates eğitmenliği ve vücut geliştirme sporu ile de yakından ilgilenen Berkan Karabulut spor salonu işletiyor. 2015 yılından bu yana kendi spor salonunun sahibi olan Berkan, kolundaki dövmeleri ile de dikkat çekiyor.