Survivor Ekstra yorumcularından olan Hanzade Durmuş’un hayatına dair detaylar merak ediliyor. Survivor Ekstra Hanzade Durmuş evli mi eşi kim, Survivor Ekstra Hanzade Durmuş sevgilisi kim, Survivor Ekstra Hanzade Durmuş nereli burcu ne sorularının yanıtları araştırılıyor. Bir dönem Acun Medya’da çalışan, daha sonra ise Survivor Gönüllüler Takımı’nda yarışan Hanzade Durmuş 1988 yılında İzmir’de dünyaya geldi.

İlköğretim eğitimini İzmir’de tamamlayan ve daha sonra İstanbul’a taşınan Hanzade Durmuş 2009 yılında mezun olmuş ve Acun Ilıcalı’nın programı olan Var mısın Yok musun’a katılmıştır. Daha sonra Acun Medya’da çalışmaya başlayan, 2010 yılında Yok Böyle Dans programını sunan Hanzade, daha sonra Survivor yarışmalarını ve milosbet 2013 yılında da O Ses Türkiye’yi sunmuştur.

Survivor Ekstra Hanzade Durmuş nereli?

Survivor Ekstra sunucusu Hanzade Durmuş İzmirlidir. Aslen İzmirli olan Hanzade, İzmir’de doğup büyümüştür. Spor yapmayı ve hayvanları çok seven Hanzade, 2017 yılından günümüze flagfootball oynuyor.

Survivor Ekstra Hanzade Durmuş burcu ne?

Survivor Ekstra sunucusu Hanzade Durmuş’un burcu Kovadır. 34 yaşında olan Hanzade 1.70 cm boyundadır ve 54 kilodur.

Survivor Ekstra Hanzade Durmuş evli mi?

Survivor Ekstra sunucusu Hanzade Durmuş evli değildir. Eşi Saygun Ofluoğlu’ndan 11 Kasım 2021 tarihinde boşanan Hanzade, 2005 yılında tanıştığı Saygun Ofluoğlu ile 2010 yılında evlenmişti ve nikah şahidi Acun Ilıcalı olmuştu.

Survivor Ekstra Hanzade Durmuş eşi sevgilisi kim?

Survivor Ekstra yorumcusu Hanzade Durmuş’un eşi yok. Geçtiğimiz yıl boşanan Hanzade’nin sevgilisi olup olmadığı bilinmiyor. Eşinden boşanan Hanzade Durmuş, “13 senedir hayatımın en önemli parçası, en güzel günlerimizin süper kahramanı, en yakın arkadaşım ve biricik yol arkadaşım Saygun'la karı-koca ilişkimize son verme kararı aldık'” açıklamasını yapmıştı.