TV8 ekranlarında bu yıl Survivor 2022 All Star heyecanı yaşanıyor. Birbirinden zorlu rakiplerin yer aldığı program Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı olarak hafızalara yer etti. Survivor yarışmalarının ardından yarışmacıların ve güncel gelişmelerin konuşulduğu Survivor Ekstra programı ile ilgili de merak edilen pek çok konu var. Survivor Ekstra sunucuları 2022 isimleri nedir, Survivor Ekstra sunucuları 2022 maaşları ne kadar ve Survivor Ekstra yorumcuları Hanzade kim ile Survivor Ekstra yorumcuları 2022 ne kadar kazanıyor sorularının yanıtı araştırılıyor.

Survivor All Star’ın hemen ardından başlayan ve canlı olarak yayınlanan Survivor Ekstra programı 7. Sezonu ile yarışmaya dair tüm ayrıntıların konuşulduğu bir program olmaya devam ediyor. İlk kez 14 Şubat 2016 tarihinde yayınlanan ve farklı yorumcu ve konuklarla formatını sportsbet devam ettiren program, Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasını yorumlamak ve perde arkasındaki gelişmeleri ortaya koymak için yayınlanmaya başlamıştı.

Survivor Ekstra sunucuları 2022 isimleri

  • Furkan Dede (2016’dan günümüze)
  • Murat Özarı (2018’den günümüze)
  • Hanzade Durmuş (2022’den günümüze)
  • İhsan Tarkan (2022’den günümüze)

Survivor Ekstra sunucuları 2022 maaşları ne kadar?

Survivor Ekstra sunucuları 2022 maaşlarının 35 bin TL olduğu iddia ediliyor. Bu konuda Acun Medya’dan ya da TV8’den bir maaş açıklaması yapılmazken, gelişmeleri yakından takip edenler, Survivor Panorama yorumcularına 2022 yılında 40 bin, Survivor Ekstra yorumcularına ise 35 bin TL verildiğini iddia ediyor.

Survivor Ekstra yorumcuları 2022 kimler?

Survivor Ekstra yorumcuları 2022 Furkan Dede, İhsan Tarkan, Hanzade Durmuş ve Murat Özarı’dır. Deneyimli isimler, Survivor All Star’ın güncel gelişmelerini ve son bölümün değerlendirmesini yapmaya devam ediyor. Survivor Ekstra’nın geçmiş yıllardaki yorumcuları ise Nagihan Karadere, Sema Aydemir ve Semih Öztürk olmuştu.