Survivor All Star heyecanı devam ediyor. Survivor yarışmacısı Evrim Keklik’in yaşamına dair detaylar araştırılıyor. Survivor Evrim kaç yaşında, Survivor Evrim boyu kaç, Survivor Evrim mesleği ne iş yapıyor, Survivor Evrim evli mi ve Survivor Evrim Keklik kaç kilo sorularının yanıtı araştırılıyor. 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gözlerini açan ve aslen Çankırılı olan Evrim Keklik’in annesi ise Ankaralıdır.

Bir kız kardeşi olan Evrim Keklik ilkokul 2. Sınıfta Fenerbahçe Spor Kulübü’nde voleybola başladı girnecasino ve 10 yıl boyunca voleybol oynadı. Daha sonra Galatasaray voleybol takımına transfer olan ve 1 yıl sonra da Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımında oynamaya başlayan Evrim Keklik, yaşadığı bir talihsizlik nedeniyle voleybola ara vermek durumunda kaldı.

Survivor Evrim kaç yaşında?

14 Mart 1991 doğumlu olan Survivor All Star yarışmacısı Evrim Keklik 31 yaşındadır. Ankara Gazi Üniversitesi Besyo bölümünde eğitim görmüştür. Üniversite yıllarında 4 yıl yüzme sporu ile ilgilenmiş ve 3. Kademe yüzme antrenörü olarak mezun olmuştur.

Survivor Evrim mesleği ne iş yapıyor?

Survivor 2022 yarışmacısı Evrim Keklik’in mesleği yüzme antrenörlüğüdür. Aynı zamanda TV8 ekranlarında geçtiğimiz yıl Survivor yorumcuları arasında da yerini almıştı. Ayrıca sualtı hokeyi ile de profesyonel anlamda ilgilenmiştir.

Survivor Evrim boyu kaç?

Survivor All Star yarışmacısı Evrim Keklik’in boyu 1.67 cm’dir. Evrim Keklik ayrıca ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster programına da katılmıştır. Yarışmadan 30 bin TL ödül kazanmıştır.

Survivor Evrim Keklik evli mi?

Survivor yarışmacısı Evrim Keklik evli değildir. Bekar olan Evrim Keklik’in özel hayatına dair bilgi yok. Koyu bir Galatasaray taraftarı olduğu bilinen Evrim Keklik, şampiyonluğun güçlü adayları arasında yer alıyor.

Survivor Evrim Keklik kaç kilo?

Survivor 2022 All Star yarışmacısı Evrim Keklik 59 kilodur. Yarışmaya başladığında 59 kiloda olan Evrim Keklik’in güncel kilosu bilinmiyor. Geçtiğimiz yıl da Survivor’da yarışan Evrim Keklik, yarışmaya 74 kiloda başlamış ve 63 kiloya kadar düşmüştü.